Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arma 2 - czy ktoś jeszcze w to gra?

ALKOc0rbi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie :)
Chciałbym dowiedzieć się czy jest w ogóle jeszcze sens grać w Arme 2, czy serwery jeszcze żyją i czy są tam tryby Player vs player,a nie tylko co-op.

Opublikowano

Nadal trochę osób gra w Armę 2, mi samemu zdarza się też czasami pogrywać.

Co do trybu wszyscy na wszystkich to pewnie się znajdzie, ale jak na takim nie grałem.

• 5 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

To pytanie inne ile osób chętnych do grania w DayZ moda można jakąś ekipę zrobić i pograć vs Ruscy bo ich to pełno .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

w Arma II: Dayz moda gra jeszcze sporo osób, sam kupiłem dopiero rok temu i jeszcze czasami gram w Dayz moda właśnie. Cały czas jest jeszcze kilkadziesiąt serverów na których można spotkać kilkanaście do kilkudziesięciu osób

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

W zasadzie ArmA 2 oficjalnie jest już martwa, ale i tak całkowicie nie zginie bo będzie miała graczy składających się ze starych fanów albo poprostu nowych chętnych ;)

Jeśli chodzi o dodatek DayZ to słyszałem, że w tym roku jeszcze został zaktualizowany DayZ Vanilla, więc nie jest tak źle.

Ja sam osobiście miałem kilka serwerów zrobionych za sobą i chciałem robić swojego moda do DayZ ale okazało się trudnym orzechem do zgryzienia i finalnie zakopałem wszystkie pliki do przechowania. Ze względu na to, że strony wszystkie powoli wygasają, robiłem też dodatkowe poradniki aby kiedyś jak mnie chęci wezmą mieć swoje rzeczy do wykorzystania :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...