Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry

tymbark1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio zacząłem grać od początku w DO i teraz mam do was parę pytań mianowicie w co najpierw inwestować konto mam praktycznie czyste nie licząc leonka i pare napędów. Puszczam CandyBota i teraz nie wiem na czym się skupić czy profil pilota czy pet, wrota itd. Na jakich mapach bocić? Jakieś wskazówki dotyczące gry? Proszę o wypisanie niezbędnych rzeczy na start.

Opublikowano

Wyboć sobie spearheada, full napędów. Potem pecik, darmowe losy do gg, złóż zety i rób zety, wbij peta na 8 lvl, kup zbieracza, 3 radarowe, reszta wydobywcze i boć na bitkach.

Opublikowano

Sluchaj sie starych wyjadaczy. Zety są najbardziej opłacalne ponieważ:

Havocki, których musisz uzbierać 10 [i to Ci zejdzie spokojnie +20 zet]

Klucze, z których dropisz LF4 [TYLKO PODCZAS HELIXY] Apisa [Tylko podczas eventu na apisa] i Zeusa [tylko podczas eventu na zeusa]

CDD, za który rozwijasz profil.

A za kappe masz:

LF4 - 25% szans

Hercules - 25% szans

multibooster [który Ci się w ogole nie przyda na początku] 25%

Kolejne 25%, że nic nie dostaniesz

Niektórzy robią 20 razy kappe i mają full herculesow a dostali np. 2 czy 3 lf4, a w tym czasie na zetach moglbys miec spokojnie +5, no ale to w sumie zalezy od szczescia. [20 zet to masz 500 kluczy + za urke na pewno troche kluczy kupisz, więc załóżmy że będziesz miec 750 kluczy i podczas helixy przy dobrych wiatrach będziesz mieć ponad 5 lf4]

Za Kappy bierzesz się po zrobieniu 10 havockow, poniewaz do tego czasu powinenes miec min. apisa i +- 20 lf4 i drony ulepszone prawie na max, poniewaz kappa jest trudniejsza od zety.

Opublikowano

Wczoraj z 100 kluczy z kawałkiem dropnąłem 4 czy tam 5 lf-4, także nie jest tak źle. Także zety, zety, zety.

Ale że nie tylko o lf-4 się rozchodzi, poleciało mi też około 5-6 kawałków apisa, sporo generatorów i lf-3, jakieś tam boosterki i trochę CDD. Także na + jak najbardziej, bo na zniżce(zwykłej od bp), nie licząc rabatówki czy coś klucz około 1k urki, czyli 100k urki na tak duży profit to bardzo dobrze.

Opublikowano

@UP

750 kluczy i tylko 5 lf4? ja myslałem, że dropi około 3 lf4 na 100 kluczy :/

Napisałem +5 kluczy, bo to zależy od szczęscia, ktoś może otworzyć 1000 skrzynek i mieć 0 lf4 a ktoś 500 skrzynek i 3 lf4.

Opublikowano

Klucze, z których dropisz LF4 [TYLKO PODCZAS HELIXY] Apisa [Tylko podczas eventu na apisa] i Zeusa [tylko podczas eventu na zeusa]

A za kappe masz:

LF4 - 25% szans

Hercules - 25% szans

Niektórzy robią 20 razy kappe i mają full herculesow a dostali np. 2 czy 3 lf4, a w tym czasie na zetach moglbys miec spokojnie +5, no ale to w sumie zalezy od szczescia. [20 zet to masz 500 kluczy + za urke na pewno troche kluczy kupisz, więc załóżmy że będziesz miec 750 kluczy i podczas helixy przy dobrych wiatrach będziesz mieć ponad 5 lf4]

Za Kappy bierzesz się po zrobieniu 10 havockow, poniewaz do tego czasu powinenes miec min. apisa i +- 20 lf4 i drony ulepszone prawie na max, poniewaz kappa jest trudniejsza od zety.

@UP

Mam 60+ LF4 wiec znam sie na rzeczyt i powiem tak: 750kluczy i 5LF4 na helisie? Pff! Mi srednio co 30 kluczy LF4 dropila. A i mialem przypadki, ze 2klucze=2LF4. 10kluczy=3LF4 wiec... A ponadto mozna dropnac inne dobre rzeczy. Ja np 2dni pod rzad dropnalem drezy za 250k urki. Pozdro

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

A za kappe masz:

LF4 - 25% szans

Hercules - 25% szans

@UP

Mam 60+ LF4 wiec znam sie na rzeczyt i powiem tak: 750kluczy i 5LF4 na helisie? Pff! Mi srednio co 30 kluczy LF4 dropila. A i mialem przypadki, ze 2klucze=2LF4. 10kluczy=3LF4 wiec... A ponadto mozna dropnac inne dobre rzeczy. Ja np 2dni pod rzad dropnalem drezy za 250k urki. Pozdro

Ludzie ja piszę +5 LF4 [Czyli ponad]  a nie RÓWNE 5 lf4 :)

Opublikowano

Masz dużo szczęścia - ja już drugi raz na evencie "Helix LF4 Day" wydaję po 110 kluczy i z pierwszego eventu nie wpadła ani jedna, a z drugiego (wczoraj) 1 LF-4. Nawet 50 niewidek nie dostałem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...