Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Pobieranie map

limonz3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak inne gry takie jak cs:go czy temu podobne działaja normalnie.

Gdy uruchamiam i dołaczam do servera niby mapa się pobiera ale gdy już dochodzi do końa wyskakuje właśnie ten komunikat.

Opublikowano

Tak inne gry takie jak cs:go czy temu podobne działaja normalnie.

Gdy uruchamiam i dołaczam do servera niby mapa się pobiera ale gdy już dochodzi do końa wyskakuje właśnie ten komunikat.

Sprawdź spójność plików gry.

Opublikowano

Ale wcześniej zadziałało kilka razy, a teraz nie działa. Kiedyś uruchamiałem dany serwer a teraz gdy chce go włączyć wyskakuje takie coś.

Opublikowano

Ale wcześniej zadziałało kilka razy, a teraz nie działa. Kiedyś uruchamiałem dany serwer a teraz gdy chce go włączyć wyskakuje takie coś.

Prawdopodobnie coś jest nie tak z plikami, reinstalacja powinna pomóc.

Opublikowano

Na każdej mapie lub serwerze masz tak? Może jakiś błąd mapy?

Opublikowano

@Up

No właśnie nie na każdej mapie. 

Skoro nie na każdej mapie, to może mapa, którą próbujesz pobrać jest uszkodzona?

Opublikowano

@Up

No właśnie nie na każdej mapie. 

Skoro nie na każdej mapie, to może mapa, którą próbujesz pobrać jest uszkodzona?

Pewnie tak, innego wyjaśnienia nie ma. Mapy muszą być uszkodzone.

Opublikowano

@TermalQ™, ewentualnie @limonz3 może spróbować faktycznie tej reinstalacji, bo pliki odpowiedzialne za czytanie konkretnych map, mogą być uszkodzone (o ile mapy, które nie działają Tobie, działają innym).

Opublikowano

@TermalQ™, ewentualnie @limonz3 może spróbować faktycznie tej reinstalacji, bo pliki odpowiedzialne za czytanie konkretnych map, mogą być uszkodzone (o ile mapy, które nie działają Tobie, działają innym).

Mógł też moje wejść jakiś mikro aktualizacja, i jakieś błędy się wkradły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...