Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Launcherem - zablokowany przycisk PLAY

_Saphir_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam taki problem, że gra bardzo długo mi się ładuje. Co prawda nie grałam już z hmm.. pół roku (wcześniej też musiałam czekać).. no ok poczekałam aby wszystko się wgrało/zaktualizowało, ale... 3-4h już czekam... i kiedy już myślałam, że może odpali się to stoi w miejscu :/
Niby pisze "Complete", ale czekam już z pół godziny na jakąkolwiek reakcję i nic + nie mogę kliknąć "Startu". Wspomnę, że nie wyskoczyło mi jeszcze okienko do wpisania emailu i hasła :/ Co mam z tym zrobić? aż odechciewa się grać, czemu nie mogli zrobić jakiegoś normalnego launchera T-T

Kolejne etapy:
- do cz.3 jak poklikam na play/pauza to pasek mrygnie na czerwono i pisze zamiast "App.." "Download Complete" i nic dalej się nie dzieje
- do cz.4 tylko raz mi wyskoczyło i na tym koniec :/
A "PLAY" dalej nie mogę kliknąć...

post-1499019-0-34877300-1459097334_thumb.png

post-1499019-0-06914900-1459097350_thumb.png

post-1499019-0-42725700-1459097360_thumb.png

post-1499019-0-32735900-1459097503_thumb.png

Opublikowano

Koledze pomogło ponowne uruchomienie parę razy. Po każdym uruchomieniu czekał parę minut aż się zatrzyma i wyłączał.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...