Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gier point and click typu Deponia

Kinenn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, kojarzy może ktoś grę taką jak deponia? Szukam gry z podobnym klimatem dlatego że ukończyłem 3 części (i czekam na spolszczenie doomsday)

i gra na tyle mi się podobała że na końcu aż coś mi w sercu pękło że to już koniec. Znacie jakieś gry o podobnym klimacie?

Opublikowano

@aresorek Druga część trudniejsza niż poprzednik ale bardzo dobra a 3 już bardzo pokręcona fabularnie ale nadal bardzo dobra chociaż z słabym zakończeniem co ma poprawić nowo wydana cześć doomsday na której spolszczenie zresztą czekam ;p. Właśnie zastanawiałem się nad machinarium tylko czy są gry jednak z tą odrobiną humoru? Cała seria deponia choć raczej nie gimbusowy ale lekki humor miała (jeśli ktoś grał w 3 część... przypominam o etapie z dziwnym panem ze zwierzątkami w swojej przyczepie) i choć dam szanse machinarium i przejże sherlocka to jednak takie gry mnie ciągną ;d

PS. Jeśli ktoś zainteresował się Deponią polecam całą serie jest świetna i warta uwagi choć pierwsza część jest spokojniejsza od pozostałych ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...