Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Openinv - bug po reloadzie

Yanni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z pluginem openinv i zastanawiam się czy da się coś z tym zrobić czy muszę szukac innego pluginu o podobnym działaniu. Kiedy zrobie reload serwera /openinv player przestaje dzialac po wpisaniu komendy tak jak przed reloadem ekwipunek sie nie pojawia i wyskakuje informacja z załącznika. :v

post-401193-0-65483500-1459091279.png

Opublikowano

Ściągnełeś OpenINV z odpowiednią wersją i silnikiem?.

( PLUGIN: ESSENTIALS ) posiada opcje /invsee (gracz) która pozwala to samo co OpenINV.

Wersje pobrałem zgodna z CB testowałem też inne ale mam też essentials i właśnie uświadomiłeś mnie o tej opcji dziękuję Ci bardzo! Jedynym minusem jest to, że nie mogę podgladać graczy offline.

Opublikowano

Ściągnełeś OpenINV z odpowiednią wersją i silnikiem?.

( PLUGIN: ESSENTIALS ) posiada opcje /invsee (gracz) która pozwala to samo co OpenINV.

Wersje pobrałem zgodna z CB testowałem też inne ale mam też essentials i właśnie uświadomiłeś mnie o tej opcji dziękuję Ci bardzo! Jedynym minusem jest to, że nie mogę podgladać graczy offline.

Można chyba to jakoś ustawić w configu essentials.

200.gif Hmmm...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...