Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AUTORSKI] ANTYCHEAT [DLA CHĘTNYCH]

Ziolasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dzisiaj do zaprezentowania plugin do zabezpieczeń servera przed niedozwolonymi modyfikacjami. Gdy gracz wejdzie na server z Huznini, na skryptach i gdy odpali jedną z opcji gracz zostanie wyrzucony z server'a.

FILM:

https://www.youtube.com/watch?v=_AJ1_tJiAxM

ANTYCHEAT JEST TYLKO DLA OSOB CHĘTNYCH.

KONTAKT:

NAJLEPIEJ NA PW ALE PONIŻEJ TS I EMAIL.

TS: xyz
EMAIL: [email protected]

~~ Madaforen

67pojo.png

Opublikowano

Film nie pokazuje jego działania - to by bardzo zachęciło ludzi, jeżeli rzeczywiście by działał.

Chętnie go przetestuję, a nawet nagram jego działania i wrzucę tutaj, na forum dla chętnych, więc jeżeli jest możliwość, podeślij mi go na pw.

Opublikowano

To jest jakiś fejk. Poszedłem na ts zapytać sie o ten plugin chwilę popisaliśmy, gdy juz umówiliśmy się, że otrzymam "antycheat" po chwili dostałem bana z powodem

5048914590957691077761.png

Opublikowano

https://www.youtube.com/user/ZiolekTV/

to jego konto. patrząc po jego filmikach natrafiłem na serie "jestem hackerem" w której rzekomo się włamuje na serwery i je niszczy.

stawiam że tego "antycheata" wysłał już tym osobom i zniszczył im serwer, a będzie go wysyłał osobom które nie za bardzo znają się na javie i nie rozpoznają backdoora.

to na pewno on, bo na jego sygnaturke podaje skype, a skype który podaje w opisie filmów jest taki sam.

pewnie fejk.

Opublikowano

Jeżeli chcesz go udostępnić, to go po prostu wrzuć wraz ze skanem.

Tymczasem temat leci do kosza.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...