Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję pluginu na sektory od Kukubaczka.

TheElfusioN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam sektorow od kukubaczka które były w internecie a teraz ich nie ma :( . Może jest taka osoba co ma je jeszcze i może je wysłać :D . Byłbym bardzo wdzięczny !

Opublikowano

Fajnie 1000 razy przeglądałem tego fanpage i prawdopodobnie post został usunięty :( Chodziło mi o wysłanie mi pluginu na privie ! xD  

Ale dzięki za dobre chęci !

Opublikowano

Nie polecam tego pluginu, jest w nim pełno ukrytych komend. Jeśli chcesz aby twój serwer nie był w częściach lepiej go nie instaluj. Pozatym sektorów nie postawisz (zapewne) na jednym serwerze. Każdy sektor to inny serwer

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Nie polecam tego pluginu, jest w nim pełno ukrytych komend. Jeśli chcesz aby twój serwer nie był w częściach lepiej go nie instaluj. Pozatym sektorów nie postawisz (zapewne) na jednym serwerze. Każdy sektor to inny serwer

Tak wiem co to znaczy sektor a mogę cię zapewnić że moja maszyna da rade ! xD

W takim razie sam będę musiał napisać :(

Opublikowano

@TheElfusioN kukubaczek usunał downloady swojego pluginu z niewiadomych przyczyn.

I tak ten plugin był tak zepsuty że miałbyś wiecej lagów z nim niż bez niego.

Możesz zlecić jakiemuś programiście napisanie takich sektorów lecz to trochę kosztuje.

Zostaje też Ci opcja napisania tego samemu. :)

Powodzenia!

Veni, vidi, vici

I came, I saw, I conqered

Pomocnik
Opublikowano

Wiesz lepiej kup sektory od NS Offical sprzedaje je odrazu z gildiami i toolsami.

Opublikowano

Wiesz lepiej kup sektory od NS Offical sprzedaje je odrazu z gildiami i toolsami.

Dziękuje wszystkim za udzielenie swojej opinie/rady chyba sam spróbuje własnych sił :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...