Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie otrzymywanie nagrody.

Leeuw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie dot. kiedy będę mógł otrzymywać nagrody tzn. te fragmenty kluczy lub skrzynki do warsztatu hextech? Bo chyba z 2 lub 3 dni temu dostałem bana za obrażanie na 10 meczy. To zagrałem te 10 i nadal nie dostaje. Za dobrą odpowiedź daje pakiet lajków.

Opublikowano

skąd takie info ?

Widziałem też, że pewien użytkownik na forum powoływał się na ticket od support'a. Podobno dostał w odpowiedzi czas 6 miesięcy. Prawdopoodobnie to prawda, ponieważ czas na otrzymywanie tych nagród może być taki sam jak czas na otrzymywanie nagród sezonowych.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Też weźcie pod uwagę że 1 skrzynka dropi co tydzień ;) (osobiście myślałem że to co rito pisał na temat dropu 3 czy tam 4 skrzyń na miesiąc; to to że dropią randomowo, a nie jedna na tydzień masakra) 

Opublikowano

Też weźcie pod uwagę że 1 skrzynka dropi co tydzień ;) (osobiście myślałem że to co rito pisał na temat dropu 3 czy tam 4 skrzyń na miesiąc; to to że dropią randomowo, a nie jedna na tydzień masakra) 

Yyyy, co? Wczoraj 3 gry pod rząd zrobiłem na S i miałem 3 skrzynki.

Opublikowano

Nie wiem gdzie xD Tutaj masz zdjęcie, wyleciała jedna po grze na adc, a teraz przez 3 dni nic (miałem kilka S) Sama informacja zresztą mówi że 1 na tydzień. Może Ci fragmenty klucza dropią, a nie skrzynie? Bo klucze dropią normalnie, znaczy te fragmenty, losowo, ale nie jeden na tydzień ;P

Tyno7ZH.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie xD Tutaj masz zdjęcie, wyleciała jedna po grze na adc, a teraz przez 3 dni nic (miałem kilka S) Sama informacja zresztą mówi że 1 na tydzień. Może Ci fragmenty klucza dropią, a nie skrzynie? Bo klucze dropią normalnie, znaczy te fragmenty, losowo, ale nie jeden na tydzień ;P

Tyno7ZH.png

Nie, on ma rację. Ja również otrzymałem 3 skrzynie w ciągu 2 dni. Jednym dropią klucze, drugim skrzynie. Natomiast ta blokada działa tak, że teraz możesz zdobyć 4 skrzynie, a następną dopiero za 6 dni.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...