Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fishbot Predoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

config powinien wyglądać tak

cnfg.jpg

mi sie on zatrzymuje na zarzuceniu wędki. Poustawiałem wszydstko jak należy i stoi w miejscu. Ktoś coś? Może na win8.1 nie dziala? xD

VsxuB58.png

Opublikowano

mi sie samo nie zarzuca i jak pokazuje sie chmurka z <fish> to jak zniknie to po 3 sekundach dopiero gdzies wyjmuje wedke pomoze ktos ????????????@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Opublikowano

Dobra u mnie wszystko działa

Link do fishbota do pobrania xyz

Uruchamiasz Predorie idzesz nad rzeke musisz miec na np tam gdzie masz potki na 1 to musi byc tam umiejetnosc lowiectwo a na 1 stronie ekwipunku musi byc robak albo papka i ustawiasz w fishbot zeby ci bral to wszystko no i klikasz home i powinno zadziałac

Opublikowano

Uruchamiasz Predorie idzesz nad rzeke musisz miec na np tam gdzie masz potki na 1 to musi byc tam umiejetnosc lowiectwo a na 1 stronie ekwipunku musi byc robak albo papka i ustawiasz w fishbot zeby ci bral to wszystko no i klikasz home i powinno zadziałac

Proszę dodać skan, 1 godzina.

Opublikowano

config powinien wyglądać tak

cnfg.jpg

Jezeli komus nie dziala na takich ustawieniach to pobawcie sie troche pozmieniajcie to i tamto.

Poziom intelektualny niektórych ludzi mnie wręcz przeraża...

Opublikowano

Tylko jak już raz użyję, to później przestaje brać przynętę automatycznie, więc o chu.. potłuc takiego bota.

Opublikowano

Skoro dziewczyna bardzo ładnie prosi, to nie wiem nie wiem czy nie zrobić ci Evangeline.

No, no, bajerka dobra Exile  :v

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Ktoś pomoże? Ustawiam wszystko tak jak pisaliscie tyle ze co bym nie zrobil to wywala mi blad - "Brak papki" "brak robaków"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...