Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nick do metina

Mitacjo

Jaki Nick najlepszy  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który najlepszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc potrzebuje dobrego nicku do metina ponieważ myślę i myślę i wymyślić nie mogę wszystko zajęte to co udało mi się wymyślić macie w ankiecie oceniajcie i podawajcie swoje propozycje może akurat się coś spodoba 

Opublikowano

Wszystkie są c*****e...

Wiem że nie są najlepsze dlatego stworzyłem ten temat abyście mi pomogli i dawali swoje pomysły 

Opublikowano

Ogolnie są c*****e. Na poziomie gimbazy. Osobiscie ustawialem podobne jak bylem w 6podst/1gim. 

Jak naprawde nie masz pomyslu na nic, wpisz wlasne nazwisko. Polecam.

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Co do własnego nazwiska pomyśle a także poszukam na stronach które generują nicki jak macie jakieś propozycje to piszcie a co do tych nicków po paru godzinach myślenia tylko to mi przyszło na myśl ciężko o jakiś fajny nick gdy wszystko zajęte 

Opublikowano

Mitacjo :P a propo tego nicku byles wlascicielem tego konta na Pandorze? :P napisz pw lub gg44356176 ^^

Tak i szkoda że zajęty  :(

Opublikowano

Poziom nicków to 5 klasa podstawówki , a z tych co podałeś do ankiety to ZaYeahBisty , bo to najnormalniejszy nick ze wszystkich :) .

Wiem i zdaje sobie z tego sprawę ale po paru h tylko to przyszło na myśl a skoro mój nick Mitacjo jest zajęty wymyśliłem Mitejszio ale podawajcie swoje propozycje nicków jeśli jakieś macie co do generatorów również zobaczę tak jak radziliście 

Opublikowano

Ojcatim     917491417545735252317.png

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...