Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostaniesz połączony z serwerem...

danio1954

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z serwerem rubinum przez cały czas mam "zostaniesz połączony z serwerem"

Wczoraj po 1h udało się zalogować i normalnie da się wylogować i zalogować już bez problemu ale jak wyłączę klienta i włączę go jeszcze raz to znowu nie chce się połączyć. Dlaczego? Macie jakiś pomysł? 

Opublikowano

Jak Ci wyskakuje zostaniesz polaczony z serwerem to nacisnij anuluj i jeszcze raz polacz. Powinno duzo szybciej sie polaczyc. U mnie dziala.

Poziom intelektualny niektórych ludzi mnie wręcz przeraża...

Opublikowano

Hmm, jeśli wyskakuje "zostaniesz połączony z serwerem..." może to być spowodowane problemem z internetem, lub przepełnieniem serwera.
W moim wypadku była to pierwsza opcja, czyli miałem problemy z internetem, ale po jednym telefonie do operatora mojej sieci wszystko bez problemu śmigało.
Jeśli zdarzy ci się druga sytuacja, to tak jak kolega wyżej powiedział musisz powtarzać czynność "anuluj -> zaloguj" aż do skutku. 
Pozdrawiam. ;)

Opublikowano

Powody:

1. Przepełnienie Serwera

2. Problemy z internetem

3. Twoje problemy wewnętrzne

w tej sytuacji wydaje mi się opcja trzecia, spróbuj może zrobić formata jak Ci się chcę to powinno pomóc ewentualnie Cleanerem przeczyść komputer.

KJJKCi3.jpg

Zyrion.Pl - Serwer Easy / Medium!

Forum <-- Kliknij aby przejść

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...