Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielki powrót AvalonMt2

GM Nico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stare dobre czasy, chyba nie sądzisz że jak ktoś odgrzeje kotleta to będzie się nim delektować, z Pandorą też próbowali i jakoś im to nie wyszło, albo zrobi się coś na podstawie czegoś i wtedy jest szansa, albo właśnie oddasz taki projekt bez dodatków i nic nie masz. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Stare dobre czasy, chyba nie sądzisz że jak ktoś odgrzeje kotleta to będzie się nim delektować, z Pandorą też próbowali i jakoś im to nie wyszło, albo zrobi się coś na podstawie czegoś i wtedy jest szansa, albo właśnie oddasz taki projekt bez dodatków i nic nie masz. 

Tylko to jest oryginalny projekt, 1 czy tam 2 polski serwer metina kolego... 

To na nich się wzorowały inne projekty, więc nie możesz porównywać reworków Pandory do oryginału Avalonu.

Opublikowano

Jeśli będzie jak w 2010, wracam bez namysłów. Grało się przyjemnie, mam nadzieję że też ludzi trochę pogra. :D

Opublikowano

niech dodadzą nowości - żeby nie był jak 2k10 , oldschoole to syf.Każdy mówi że zagra a taka prawda że po starcie jest max do 200online.

Opublikowano

Przy tych wymaganiach, to niedługo ludzie będą chcieć metina w wersji gtaV.

Sam zagram, jako że na serwerze grało się z*********e, ale na wielki powrót nie ma co liczyć.

Opublikowano

kiedyś grałem, był to mój pierwszy prywatny serwer metin2, więc teraz ponownie zawitam i zobaczę czy przypadnie do gustu ;)

miałem 91lv jeśli dobrze pamiętam :>

Opublikowano

kiedyś grałem, był to mój pierwszy prywatny serwer metin2, więc teraz ponownie zawitam i zobaczę czy przypadnie do gustu ;)

miałem 91lv jeśli dobrze pamiętam :>

Jeśli grałeś i Ci się podobał to podejrzewam że Ci przypadnie do gustu xD

/Jeśli macie dobrą reklamę i będzie stabilny to wypali na pewno ;) Powodzenia.

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Się grało.. na s1 to jeszcze nie tak bardzo ale s2 w końcu tytuł top 1 postaci w pvp był. Jak znajdę chwilę to wbiję może zobaczyć co i jak tak o z sentymentu.

Opublikowano

Na starym Avalonie się grało i pamiętam te godziny spędzone w red lesie, ale niestety już osobiście się chyba wypaliłem z tej mapy.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Serwer nie wypali albowiem gracze poznali już metina, czasy 2008/2011 to były czasy kiedy gracze na widok miecza +9 w sklepie srali po gaciach. Dlatego w tamtych czasach tak dużo osób grało, w tym momencie gracze są leniwi trzeba im wszystko pod nos kłaść bo inaczej sami nie pójdą i nie zwiedzą danej części mapy, tak samo jest z prezentacjami teraz każdy pokazuje systemy ulepszeń odrazu dmg pokazane itp nie ma tego "poznawania" było mineło takie moje zdanie :). Co do tematu właśnie ściągam clienta zobaczę jak wam to wyszło :P

Opublikowano

Powrót, Rework, s2. s8. ku*wa, zróbcie ludzie coś nowego. Na 99,9% zapamiętam tą odsłonę dużo dużo dużo gorzej od pierwszego Avalona.

...................\/...................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...