Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam trainera do GTA Online + jak to działa ?

nevil112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

Szukam jakiegoś DARMOWEGO trainera [możecie TEŻ podać jakiegoś fajnego płatnego ale nie np za 50zł].

I jak się "kryć" żeby nie dostać bana ?  czy może są też programy np zmieniające pliki żeby mnie kryło podczas cheatowania ?.

I o co chodzi z tą aukcją ?

• Proszę o zostawienie w wiadomości allegro nicku z GTA V Online PC.
  • 1.Zaloguj się do GTA V Online na PC.
    2.Naciśnij klawisz Home.
    3.Zaakceptuj mnie w znajomych.
    4.Dołącz do mnie do sesji.

Właściciel tej aukcji ma bota 24/7 czy po prostu gdy ktoś kupi dodaje go do znaj ,robi lobby i rozsypuje hajs za pomocą np trainera czy coś i tyle czy jak ?

PS:

Nie nie będę robić takich aukcji , trainera chce bo potrzebuje sam kasy i przy okazji dam troche koledze

Opublikowano

Jezeli chcesz, ja ci moge dac troche hajsu (pw)

Nie mozliwe (wlasciwie to mozliwe, ale nie realne) zeby typo mial bota, ktory sam wchodzi do gry i przez trainera daje hajs.

Najprawdopodobniej typo edytuje 'tunables' w taki sposob, zeby za wyscig (impromptu) ktory trwa srednio 30 sec, dostawalo sie 1kk GTA$

Jedyny sensowny trainer jakiego znam, jest Menyoo, kosztuje 10$, ale jest lifetime.
Wszystkie darmowe sa jak dla mnie zbyt niebezpieczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...