Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawienia myszki pro playerów

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Czy pro playerzy grają z akcelracją myszki? bo wiem ze to mozna wylaczyc tylko nwm czy to jest dobre czy złe i chciałbym sie was o to spytać, Również gdybyście mogli to podrzućcie jakieś dobre komendy na lepsze działanie myszki w csgo

podrawiam

Opublikowano

Lepsze działanie myszki xD nie no to się uśmiałem ...... Lepsze działanie myszki nie wpłynie na to że z slivera będziesz globalem . Wszystko zależy od twoich indywidualnych 

upodobań jeżeli lubisz i umiesz to okey.Jedyne co można łatwo zmienić w cs'ie to celownik albo czułość myszy bo komend to nikt  nie używa bo po co ?

Jak masz problemy z myszką to kup sobie nową albo sprawdź czy kabel nie jest uszkodzony ;p .

Akceleracja myszki nie jest taka ,, super '' jak się jej nie nauczysz. To jak z nowym autem musisz potrenować żeby się nie rozbić.

Bo co z tego jak masz ferrari jak przez całe życie jeździłeś fiatem 125p. 

Momento Mori

Opublikowano

Ok tylko jak wylaczylem akcelracje myszki i wpisalem pare komend to odrazu miałem +10 do skilla chcialem was sie tylko o to spytać czy proplayerzy tez tak graja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...