Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem Gothic 2 Noc Kruka

Xenadas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam problem z odpaleniem Gothic 2 Noc Kruka . Podczas gdy włączam komputer , i jestem już na pulpicie sprawdzam procesy . Są włączone 2 procesy z rundll32,exe . Włączam gothica - nie działa . Wtedy drugi raz odpalam - Nie działa . Usuwam proces gothica i rundll32. Potem gdy znowu odpalam gothica , proces rundll32.exe sie nie odpala , jakby go coś blokowało , tylko nie wiem co . Powyłączałem antywirusy itp. ale nadal niestety nie działa . rundll32.exe się nie pojawia . I tu pytanie - Co mam zrobić by wszystko normalnie działało ? Dodam ze jakis tydzien temu wszystko normalnie działało , tylko że miałem wirusa , z którym ledwo sobie poradziłem . No i po tym czasie nie działało , poza tym zawsze jak wyłączam komputer to pokazuje się bluescreen . Nie ważne czy uruchamiam ponownie , czy wylogowuje się . Nie wiem nadal dlaczego nie odpala ten proces . I nie , przywracanie systemu nie działa, też nie wiem dlaczego. Bardzo proszę o pomoc .

PS: Zauważyłem też , że mam strasznie dużo procesów , więcej niż zwykle . Jest ich a 62 , a na laptopie , gdzie mam bardzo dużo aplikacji , mam max 20 procesów. Proszę pomóżcie

Uwaga ! 18+

Ty zboczuszku ^^ 

Opublikowano

Więc tak, zapewne system ci się wysypał i są błędy celnym rozwiązaniem może być zainstalowanie systemu na nowo kasując wszystko co masz na kompie bo nie ma sensu zostawiać rzeczy i przepełniony rejestr badziewiami, ja przeinstalowałem system i mam czystego PC oraz rejestr, to tak jak byś odpalał nowego kompa więc Gothic powinien Ci działać bez problemu.

Niech wypowie się, ktoś jeszcze może będzie inne rozwiązanie, jeśli nie to najlepiej zapisy i inne pliki sobie zgraj zanim postawisz system na nowo.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Przeczyść rejestr. Reinstal gothica. Może zainstaluj Microsofty i inne te programy. Możesz je pobrać Tutaj.. Jak nie pomoże to graj na laptopie :D A tak serio jak kolega napisał wyżej - system.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...