Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem - VMWare

VMWare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FmwRvMC.png

​---- Kontakt ----
* GG : 52122526
* Mail : wkrótce
* Strona WWW : wkrótce.pl
​---- Kontakt ----

---- Opinie ----
* Jeżeli masz wystawić opinię to oceń mnie za pracę i podaj konkretne dowody.
* Każda opinia wystawiona bez konkretnych dowodów będzie traktowana jako próba zaszkodzenia mojej osobie.
---- Opinie ----

---- Strona WWW ---- [Wkrótce]
* Jeżeli potrzebujesz szybkiej pomocy to wejdź na naszą stronę xxxx.pl
* Skorzystaj z Live Helpa i oczekuj na pomoc.
---- Strona WWW ---- [Wkrótce]

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Dobry cennik! :v :V :v :V :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :sex:  :sex:  :sex:  :sex:  :sex:  :sex:  :sex:  :sex:  :sex:  :sex:  :sex:  :sex:

Polecam osobę z wielu powodów:

• Wie co robi
  • Umiejętności
  • Rzetelność
  • Szybko!
Opublikowano

Serdecznie polecam osoba godna zaufania jak i ma bardzo dużą wiedzę na temat teamspeak, hostingow a także zabezpieczeń. Potrafi bardzo dużo i co najważniejsze wykonuje swoją pracę rzetelnie i sumiennie bez niedociągnięć można powiedzieć że to za co się bierze jest zawsze domykane na ostatni guzik. I reprezentuje na prawdę wysoki standard usług na tej płaszczyźnie.

Opublikowano

A ile brutto płacę?  :D

Wydaje się na rozgarniętą osobę, Powodzenia przyjacielu! :)

0.00 + 23% = 0 ?

Na dniach zostanie dodana strona www wraz z livehelpem oraz forum.

Opublikowano

Serdecznie polecam!

VMWare wykonuje wszystko na wysokim poziomie. Posiada również ogromną wiedzę informatyczną i zawsze z chęcią pomaga. 

Jak najbardziej jest dobrym materiałem na technika. Polecam! :sex:<3  :love: 

Opublikowano

Dobra skoro przydupaski Rokacika (VMware) się wypowiedziały to teraz ja :)

Rokacik ty jesteś osobą uczciwą? Piłeś ?!

Nie polecam kolegi robi ts i pewnie po tygodniu przekierowuje na ten syf zwany pgc24 postawionym na Non-Proficie :P

A tak z innej beczki Rokacik jak tam BlazingFast bo pgc na hostimie stoi co się stało?

Pieski Rokacika:

@TheGronek1910PL

@#Gremsonkowy#

@Borygard

Inni nie pamietają ale ja pamiętam jak ludzi na fejk stressery okradałeś i nadal to zresztą robisz .

omwRWr0.png

Opublikowano

Tej rokaciku, nie za dużo od życia chcesz?,

Nie polecam

- Ddosuje

- Anonymous hacker of cmd

- Cała banda Rokacika to jak Anonymous vs Anonymous

- Po prostu nie polecam pana rokacika,

MQaM4O1.png

Opublikowano

@pomperek

Juz wiem kim jesteś dzieciaku. Brzydko mówiąc twoja opinia panie z Norwegii ( LordPepsiak ) jest gowno warta. Sprzedajesz skryptyw pwrlu na DoS i wyludzasz pieniądze a co najważniejsze reklamujesz swojego gownianego 9987 dat pl :) Moge dostać za ten post Warna nawet ty pierd... ofiaro losu.

Opublikowano

@pomperek

Juz wiem kim jesteś dzieciaku. Brzydko mówiąc twoja opinia panie z Norwegii ( LordPepsiak ) jest gowno warta. Sprzedajesz skryptyw pwrlu na DoS i wyludzasz pieniądze a co najważniejsze reklamujesz swojego gownianego 9987 dat pl :) Moge dostać za ten post Warna nawet ty pierd... ofiaro losu.

LordPepsiak ??

Jeżeli tak to też go nie polecam, dostaje administratora i wszystkich banuje powód: nowe ip.

Opublikowano

@pomperek

LordPepsiak ??

Jeżeli tak to też go nie polecam, dostaje administratora i wszystkich banuje powód: nowe ip.

Te twoje puste słowa, Ale masz minimalny dowód na ten twój post?

MQaM4O1.png

Opublikowano

@pomperek

LordPepsiak ??

Te twoje puste słowa, Ale masz minimalny dowód na ten twój post?

Coś mam:

http://iv.pl/images/81079221766320942412.png

http://iv.pl/images/54869656163061769334.png

Szkoda że masz to same gg, tylko z inną nazwą.

EDIT

Ts4us.pl  ip ts3 twojego. Jesteś nikim. Zdobywasz zaufanie ludzi i niszczysz im ts3.

Opublikowano

@pomperek

@NightmareFallen

K***a Pepsiak jak ci idzie okradanie ludzi do 3000 zł w tej twojej Norwegii?

I powiem ci że chyba sobie z tymi pieskami coś pomyliłeś bo kto tutaj robi za przydupasa jak nie ty. A ty ciągle mówisz że rokata nie polecasz i ciągle wysuwasz jakieś fałszywe oskarżenia które nie są w ogóle podparte jakimikolwiek dowodami.

Opublikowano

Panowie uspokójcie się i nie zaśmiecajcie tematu...

Idźcie załatwić takie sprawy na PW, czy innych komunikatorach.

Dobrzę mówisz, ale wiesz panowie mieli zadzwonić na telefon, i jak zwykle nikt nie zadzwonił :).

Po 2

Jak coś się napiszę o rokaciku to ^^Peski rokata^^ attakują że aż mi się płakać chcę że ludzie trzymają z takim pionkiem, :)

MQaM4O1.png

Pasjonat
Opublikowano

Nie Polecam ze względu , niszczy TeamSpeak'i oraz się godzi a potem robi z tą osobą teamspeak'a. [.]

Opublikowano

Nie Polecam ze względu , niszczy TeamSpeak'i oraz się godzi a potem robi z tą osobą teamspeak'a. [.]

Od tygodnia nie jestem na kompie [only telefon] i wracam może za miesiąc.

Pozdrawiam cebule

P.S

To że jesteście rollowani przez debili, ktorzy podszywają się pod Moją osobę to serdecznie pogratulować. Tak trudno napisać na PW w celu weryfikacji.

Allahu Akbar

Drop the Bomb

Jihad B***h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...