Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wejść... jak przypomnieć hasło? :)xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam taki trochę śmieszny problem, ponieważ wczoraj potrzebowałem zalogować się na konto microsoft by pobrać jakiś tam program, założyłem konto hasło dałem takie z dupy coś w stylu deoksyryboza czy tam Trimetyloglicyna takie z dupy i zapomniałem go xD... do e maila tez zapomniałem i nie mogę teraz wejść na lapka a do jutra muszę na oddać b. ważny projekt na temat wpływu wit. d na org. człowieka i ku.a jak tego nie oddam to mam wpier. :/ Mógłby mi ktoś pomóc ? xD

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

A jakiś inny sposób ?

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Nauczyć się czytać.

Pod loginem wyraźnie pisze jak zresetować hasło

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nauczyć się czytać.

Pod loginem wyraźnie pisze jak zresetować hasło

Po primo NIE JEST NAPISANE, po drugie umiem czytać  :)

Opublikowano

Nie umiesz jednak  czytać, są dwie opcje odzyskania hasła nawet tymczasowe hasło. 

http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows-live/account-reset-password-forgot-faq

i jeszcze to 

https://www.microsoft.com/pl-pl/mobile/pomoc/faq/?action=singleTopic&topic=FA141365

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...