Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoria.eu - M2Bot (MH, WH, DMG, Marmu Hack)

TanTrue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

248631407965198313241.png

Revoria.eu - M2Bot (MH, WH, DMG, Marmu Hack)

406561407965198313241.png

7003214590067721498615.png

523311407965198313241.png

Nie

924761407965198313241.png

Cheat działa tylko na Kliencie Prywatnym

297451407965198313241.png

Witam, cheat znalazłem na zagranicznym forum. Tak jak w temacie bot zawiera całkiem sporo opcji w postaci MH, WH, DMG, Marmur Hacka. Jak do tej pory testowałem jedynie na Revoria.eu ale prawdopodobnie działa też na innych serwerach.

Instrukcja:
1.Pobierz M2Bot.exe
2.Wklej M2Bot.exe do folderu z metinem 
3.Odpal clienta servera a potem M2Bot.exe

Miłego grania :]

Opublikowano

Gosc ma 5 postow. Ja bym nie pobieral. Lepiej niech poda źródło.
Zresztą z tego co mi się wydaje Revoria to Polski serwer wiec jakim cudem hack do tego serwera on by znalazl na zagranicznym forum?

Poziom intelektualny niektórych ludzi mnie wręcz przeraża...

Opublikowano

Nie polecam ściągać. Ja niestety jestem debilem i to zrobiłem ale plik po 1. Nie chce sie uruchomić (nic sie nie wyświetla ) lecz jak chce się usunąć to nie można ponieważ podobno jest włączony. Po włączeniu Menadżera w procesach pisze że jednak jest włączony. :3

Opublikowano

Dostaję wiele zgłoszeń, że cheat nie działa. Jest ktoś w stanie potwierdzić działanie tego cheata?

Nie.

Zamknij to w cholere i zablokuj linki. Jakby podał źródło to jeszcze jeszcze. Ale hack do Polskiego serwera na zagranicznym forum? Przeciez to kpina.

Poziom intelektualny niektórych ludzi mnie wręcz przeraża...

Opublikowano

Dostaję wiele zgłoszeń, że cheat nie działa. Jest ktoś w stanie potwierdzić działanie tego cheata?

Ja to ściągnąłem i nie działa...

Opublikowano

jako, że nie znam użytkownika i nie mam zbytnio zaufania bo nie ma żadnych ss/filmików potwierdzających mógłby ktoś sprawdzić, najlepiej z dobrym antywir?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...