Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam odpowiedniego programu i języka do tworzenia cheatów do gier mmorpg. Chodzi o takie funkcje jak np. widzi gościa to strzela automatycznie ( chodzi mi o fps ). Próbowałem robić coś w autoit ale za dużo to sie tam nie da zrobić. A szczególnie tak zaawansowanego hacka. Proszę o pomoc jakiego programu i języka używać, a jak ktoś ma to proszę o linki do tutorialów (może być po angielsku) Thx

Opublikowano

Zależy do jakiej gry...

jeżeli 2d = taaak

jeżeli 3d = nieee

w asm'ie można fajne czity robić..

np. expbota background version

Opublikowano

Chciałbym zrobić aimbota do gier takich jak : Combat Arms, Blackshot, K.O.S Secret operations lub Warrock. Wszystkie te gry sa 3D. Proszę o jakieś linki jak sie zabrać do tego. Nie musi mieć żadnych innych funkcji, tylko aimbot. thx

Opublikowano

bez podstaw programowania i znajomosci jezyka nic nie zrobisz, poszukaj gotowego

autoit idealnie sie nadaje i bez problemu zrobi bota do kazdej gry, a i jedyna funkcja nie jest pixelsearch, coś dziwnym trafem kazdy sie upiera zeby go uzywac.

OmegaArma no madmemory w sumie słuzy do niczego , tylko do odczytu i zapisu do pamieci , bez offsetów i funkcji nie ruszy nic nawet z jego pomocą bo w kazde grze są inne wartości i sposoby ich pozyskiwania

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jeżeli polecasz AutoIt do pisania botów to chłopie proszę, zapadnij się pod ziemię lamerze...

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

bez podstaw programowania i znajomosci jezyka nic nie zrobisz, poszukaj gotowego

autoit idealnie sie nadaje i bez problemu zrobi bota do kazdej gry, a i jedyna funkcja nie jest pixelsearch, coś dziwnym trafem kazdy sie upiera zeby go uzywac.

OmegaArma no madmemory w sumie słuzy do niczego , tylko do odczytu i zapisu do pamieci , bez offsetów i funkcji nie ruszy nic nawet z jego pomocą bo w kazde grze są inne wartości i sposoby ich pozyskiwania

Wybacz, ja także jestem początkującym, mówie tylko to co wiem, a nomadmemory nie raz i nie dwa przydał mi się przy bocie(sprawdzał ilość hp i w razie czego używał pota).

Opublikowano

momadmemory to tylko zestaw dodatkowych funkcj odczytujących i zapisujących do pamięci , reszte musisz mieć napisaną dla konkretnej gry czyli funkcje odczytu i przeliczania wartości . było by chyba zbyt proste zeby miał w sobie gotowe już funkcje odczytu do wszystkich gier

nestle, przynajmniej uzasadnił byś swoją wypowiedź czego nie zrobiszw AutoIt, pewnie zeżarłeś zęby na jakimś języku programowania i inne już dla ciebie to lamerskie i niezdatne do niczego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• Dodaj nową pozycję...