Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie możesz otrzymać fragmentów ze względu na swoje wcześniejsze zachowanie.

6b797265

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem. Wyświetla mi się to powiadomienie mimo, że nie mam żadnego bana ani ograniczenia. Nie miałem go także w trakcie dodawania Hextech warsztatu. Owszem, wcześniej mi się zdarzało, najczęściej to były leaverbustery (czasem z mojej winy, czasem nie), miałem kilka ograniczeń czatu, ale nie miałem nigdy bana za flame. Ma/miał ktoś ten sam problem? Pisał już ktoś o tym do supportu pytając się czy w ogóle dostanie? Sam miałem zamiar zapytać się ale nie mogę zalogować się do supportu dlatego postanowiłem napisać tutaj, a nuż ktoś pisał.

Tutaj cytat z info o warsztacie o tym:

Nie. Gracze, którzy mają zablokowaną możliwość używania czatu albo grę rankingową, jak również ci mający ogólnego bana na grę, nie mogą zdobywać ani odblokowywać skrzyń za pośrednictwem maestrii bohaterów. Chcemy, aby gracze, którzy zostali ukarani przez nasz system, szczerze dążyli do zmiany swojego zachowania. I dlatego okres, podczas którego nie będą mogli zdobywać skrzyń, może trwać nawet dłużej, niż otrzymane ograniczenie czatu lub zawieszenie możliwości gry. Jeśli rzeczywiście się poprawią, to ponownie otrzymywać będą nagrody za swoje rozgrywki.

Dodam że od 2 lat nie dostałem żadnego bana, nie licząc właśnie leaverbusterów (kolejka na 10 gier itd), etc.

Opublikowano

to cie zreportowali za cos innego albo faktycznie za te wychodzenie, ja dostalem za flame xD Witaj w klubie dropniesz sobie dopiero za pol roku xD

Opublikowano

I dobrze, nie ma free fantów dla flamerów. Trzeba było zachowywać się jak człowiek a nie jak zwierze.

Ograniczenia były za dobitniejsze próby uciszania delikwentów. Czasem, jasne, zdarzało mi się obrazić bez powodu mając gorszy dzień, ale najczęściej to były teksty typu "you stupid f**k, shut the f**k up, nobody gives a s**t about your life problems" gdy płakali na kogoś bo ma staty 1/3 będąc supportem

Opublikowano

I dobrze, nie ma free fantów dla flamerów. Trzeba było zachowywać się jak człowiek a nie jak zwierze.

No ja juz sie przyzwyczailem i nie wyzywam az tak. Mutuje caly team i tyle xD.

Ale no bez przesady jak ktos ci pisze ze ci da reporta za ks albo ze report jungler for no gank i cie wyzywa albo feeduje bo ty zabiles to juz nie jest zabawne.

Ta gra to gra na nerwach. Cos mnie znowu skusilo zebym zaczal grac. A co o twojej wypowiedzi to ,,fanty" powinien dostawac kazdy bo takiemu jednemu czy drugiemu moze sie upiec a bez winy niestety nie skorzysta z okazji zdobywania czegos.

@EDit.

Polecam wam grac ze znajomymi samemu to daleko nie zajedziecie tylko do /ff at 20 i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...