Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja wisi na jednym etapie

konrazo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem (jak wielu posiadaczy tej gry) z zainstalowaniem The Crew.

Instalacja zatrzymuje sie na momentach 1/1 lub 5/6, próbowałem już wszystkich sposobów takich jak:

-Wyłączenie antywirusa razem z firewallem

-Wyłączenie procesu gry InsHelper.exe

-Aktualizowałem wszystkie sterowniki jakie były możliwe do zaktualizowania

-Uruchamianie Uplay i gry jako administrator

-Sprawdzałem spójność plików gry

Dodam że gra tak jakby jest zainstalowana ponieważ mam cały folder The Crew z wszystkimi plikami (tak mi sie wydaje).

Już mnie ch** strzela bo pograłbym sobie w tą gre nie powiem jak bardzo chętnie. Jeśli ktokolwiek poradził sobie z tym problemem innym sposobem niż wypisałem wyżej prosiłbym o pomoc.

#EDIT Zapomniałem o dodaniu informacji o systemie 

8GB RAM

Windows 8.1

Procek Intel Core i7-4510U

Grafika GeForce 840M (obsługuje The Crew)

Jest to laptop.

Nick w grze : Konrazo
Level : 30
Rejon : EU
Kontakt : LOL ,

Chcesz ze mną pograć lub sprawdzić moje umiejętności ? dodaj mnie do znajomych w lolu.

Opublikowano

ref

możliwe że wina leży po stronie windowsa ? na komputerze z windowsem 7 zainstalowałem i wszysstko ładnie smiga niestety na 10 fpsach ;d

Nick w grze : Konrazo
Level : 30
Rejon : EU
Kontakt : LOL ,

Chcesz ze mną pograć lub sprawdzić moje umiejętności ? dodaj mnie do znajomych w lolu.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

musisz wejść w manager zadań i wylaczyc proces tego instalatora. gra sama sie wlaczy

Sposób działa. Sprawdziłem na drugim komputerze z Win 10, na którym występował ten problem i faktycznie po tym gra się uruchamia normalnie. Dziwne, że na pierwszym komputerze z Win 7 wszystko działa jak potrzeba a na systemie, który jest nowszy itp. już nie. Dzięki za pomoc.
Opublikowano

musisz wejść w manager zadań i wylaczyc proces tego instalatora. gra sama sie wlaczy

nie działa mi ten sposób ;( prawda, że odpala się (w procesach thecrew.exe) ale po krótszej chwili znika :( help

Opublikowano

nie działa mi ten sposób ;( prawda, że odpala się (w procesach thecrew.exe) ale po krótszej chwili znika :( help

Instalator to proces "InsHelper.exe".

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jak wyłączam to InsHelper.exe to nic nie pomaga :/ Jest tak samo: Pokazuje się Thecrew.exe a po chwili znika

Opublikowano

Jak wyłączam to InsHelper.exe to nic nie pomaga :/ Jest tak samo: Pokazuje się Thecrew.exe a po chwili znika

Komputer spełnia wymagania gry? Sterowniki karty graficznej są aktualne? DirectX i .NET Framework jest?

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...