Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam klienta exoriana

L3NY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiada ktoś jeszcze client serwera Exorian.pl ?

Mam na drugim laptopie a aktualnie jest w naprawie. Nigdzie na necie nie mogę znaleźć.

Polecooom + :)

Opublikowano

Jako twórca części modeli z klienta serwera Exorian również nie wyrażam zgody na ich publikację na MPCforum.

Opublikowano

Jako twórca części modeli z klienta serwera Exorian również nie wyrażam zgody na ich publikację na MPCforum.

Nie wyrażam zgody na uzywanie modeli ani grafik z mojego clienta jesli takowe zostana uzyte twój serwer dostanie zakaz publikacji na mpcforum

smieszni jestescie xD

Opublikowano

Nie wyrażam zgody na uzywanie modeli ani grafik z mojego clienta jesli takowe zostana uzyte twój serwer dostanie zakaz publikacji na mpcforum

Fajnie .. ale nawet nie przyszło mi do głowy wystawianie prezentacji serwera z tymi modelami. Treen jak już to nawet chciałem je od ciebie odkupić bo ostatnio pisałem lecz mówiłeś że już nie sprzedajesz obiektów no to spoko. Możesz być pewny że nie wyjdzie na tych modelach żaden mój serwer

Opublikowano

@L3NY a masz unpacker do tego clienta ? :P

A może będę miał a masz clienta ? : DD

A może bym miał :D Ale to jutro bym Ci podrzucił, bo bym musiał mega odwiedzić i wrzucić :D

Opublikowano

@L3NY a masz unpacker do tego clienta ? :P

A może będę miał a masz clienta ? : DD

A może bym miał :D Ale to jutro bym Ci podrzucił, bo bym musiał mega odwiedzić i wrzucić :D

A no to spoko. Podeślij na PW bo może zablokują a najlepiej na gg ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...