Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

H1Z1 Just Survive

Aidis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ponieważ nie wiem na jakim serwerze grać na żadnym niema high a kiedyś grałem na Krakowie ale tam nikogo niema.

239137.gif

Opublikowano

Poczekaj do później, w południe / pod wieczór będzie więcej ludzi ale i tak nie polecam Ci grać na zaludnionych serwerach jeżeli dopiero zaczynasz swoją przygodę z H1Z1. Najlepiej jakbyś zagrał na serwerze PVE bez możliwości zabijania innych graczy, na PVP zaraz ktoś Cię zabije (na 90%).

Opublikowano

Grałem dużo zanim podzielili grę.

szukam ekipy

ps grałem wczoraj o godzinie 20 i było low

239137.gif

Opublikowano

No to pewnie wszyscy pouciekali, poczekaj jeszcze jakiś czas, niedługo dodadzą dla EU serwery z ograniczonymi strefami budowania, będziesz musiał czekać godzinę w kolejce żeby się tam dostać  :v

Opublikowano

nie rozumiem o co z tymi strefami chodzi i dlaczego bedne musiał czekać.

ps kiedy to dodadzą

239137.gif

Opublikowano

Serwery te prawie niczym nie różnią się od tych zwykłych poza tym, że nie można budować w miastach itp. aktualnie już istnieją 2 takie serwery ale w regionie US, ich nazwy to Cerberus i Bandit. Jak dopracują te ograniczenia to wyjdzie więcej takich serwerów. A czekać będziesz musiał dlatego, że dużo ludzi chce na nich grać.

Opublikowano

W kwietniu, nie wiem kiedy dokładnie, ale stawiam, że jak będzie wprowadzany update czyli 13kwietnia, za tydzień będą informacje dotyczące H1Z1: Just Survive.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...