Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o Fiberhost.pl ? Jaki inny hosting polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam pewien problem, gdyż przed wczoraj kupiłem serwer do minecrafta, co prawda 8 slotowy by pograć z kumplami, lecz już wczoraj serwer zaczynał crashować, bugi w chunkach, aż serwer w końcu padł i już wczoraj wieczorem, do chwili obecnej wchodząc na główną stronę fiberhost.pl wyskakuje error: "Błąd połączenia z bazą danych" lub "500 Internal Error : Sorry, we have internal error. Please check in a moment."

Co sądzicie o tym serwisie? Doczytałem się dopiero teraz dużo negatywnych opinii o tym hostingu i dzieje się tak wiele razy i to nie od teraz, więc wolałbym wydać te 10 zł na nowy serwer  5-8 slotowy niż doświadczać takich sytuacji jaka trwa już ponad 24 godziny na tym hostingu.

Piszcie jakie jest wasze zdanie i prosiłbym o podesłanie innych dobrych stron do hostowania małego serwera w minecrafta, najlepiej płatnością PSC.

Opublikowano

Kiedyś był to według mnie jeden z topowych hostingów pod serwery mc, lecz to prawda, od dłuższego czasu są problemy z hostingiem. Jak na moje, to ten hosting po prostu upada.  ;)

Opublikowano

Ja polecam od siebie Enderchest :)

+ W miarę tanie ceny (nie są to ceny z kosmosu :P)

+ Łatwy w obsłudze panel serwera

+ Mało lagów (czasami są ale wystarczy plugin NoLagg)

- FAQ jest nie estetyczne

Moja ocena tego hostingu to 9,5/10

dlaczego to czytasz?

Opublikowano

Nie polecam Fiberhosta zawsze miałem u nich problemy z serwerem. Gdy zmieniłem na Crafthost, już tak nie było więc polecam Crafthosta

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

crafthost.pl

Wspaniały support 24/7 

Kozackie i wydajne maszyny ;d

fiberhost możne i kiedyś był dobry ale teraz już nie..

Opublikowano

Dzięki za opinie, postanowiłem przenieść się na enderchest.pl, sugerując się opiniami, jak i ankietą na tym forum w podpiętym temacie. Na koniec powiem tyle, że nie polecam fiberhost.pl, nie tylko przez to że serwery, jak i strona nie działa dość często jak na  3 dni mojego użytkowania, ale pomoc od strony supportu zerowa i zamykanie zgłoszenia z dopiskiem typu "Nie pomagamy przy serwerach, poszukaj sobie poradników na necie".

Opublikowano

Osobiście polecam. Tylko występuje u mnie w consoli błąd "/&" Więc muszę grzebać w plikach. Pozdrawiam :)

To ja Grands. Masz dobry wzrok! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...