Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zbroje/bronie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pliki serwerowe by_takiniesmialy z ktorych juz nie korzystam i chcialbym z nich wyciagnac zbroje konkretnie Srebny i Zloty HW i wrzucic go na pliki Terenzo,lecz nie wiem jak to zrobic ?

Opublikowano

wpisy item proto , ikon , wpisy item_list , wpisy mysql , wpisy msm to wszystko musisz wyciągnąć nwm czy jest jako taki poradnik jak to zrobić ale wypisałem ci co musisz miec 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Przede wszystkim musimy zacząć od tego czy masz mysql w txt czy w sql, jeżeli nic nie zmieniałem w plikach to masz w txt.

Tak, więc rozpakowujesz locale_pl potem w locale/pl/ masz item_proto no i musisz rozpakować to np epack32.

Następnie szukasz w item_name i item_proto hwanga i kopiujesz caly wpis.

Następnie wchodzisz do ftp i do /usr/home/mt2/db i bierzesz edytujesz item_name i item_proto i wklejach to co skopiowaleś.

item_name do item_name item_proto do item_proto. Teraz musisz wejsc do pack i rozpakować icon i item i poszukać modeli oraz ikonek. I wrzucić do swoich item i icon.

Teraz wchodzisz do locale/pl/ i w item_;list musisz znaleźć wpis z ikonkami (szukasz nazwy taka jaka ma ikonka)

Teraz w root szukasz w assasin_m.msa i assasin_w.msa i tam reszte postaci (po ang napisane) no i szukasz nazwe modelu  którego wcześniej wyciągnąłeś i kopiować wpis.

Sorry, że tak nie szczegółowo, ale jeżeli masz jakiś problem to na necie jest poradnik "jak dodać zbroje na serwer" i tym się kieruj.

0TvW4gk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...