Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Startowe 400 rp

Carrioneater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko mianowicie kiedy dostaje się to 400RP na nowym koncie ? po wbiciu jakiegoś lvla ? ponieważ dawniej z tego co pamiętam to było na 3 lvl chyba a teraz wbiłem już 5 i nic nie mam

z góry dzięki za odp ;)

Opublikowano

Za 3 lvl nadal się dostaje z tego co wiem. Chociaż moze coś zmienili wraz z nowym systemem expa? ( o połowe mniej do wbicia 30 )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Wycofali to bo ludzie robili bocone konta z 10 lvlem i wysylali sobie bohaterów i skiny na main konto :) teraz jest skrzynka + kluczyk a to daje gwarancje nie bostowania maina z botów :) pozdro :p

16k7y4p.png

Opublikowano

Teraz nie dostaje się rp na 3 lvlu, tylko na 5 lvlu dostajesz odłamki Garena i Ashe, do tego albo odłamek Sanguine Garena, albo Ashe (jeden z tych za 520)

Skiny i postacie dostaje się obydwa (wiem bo sprawdzalem)

Opublikowano

Teraz nie dostaje się rp na 3 lvlu, tylko na 5 lvlu dostajesz odłamki Garena i Ashe, do tego albo odłamek Sanguine Garena, albo Ashe (jeden z tych za 520)

Skiny i postacie dostaje się obydwa (wiem bo sprawdzalem)

Ja dostałem Sanguine Garena, i po 1 shardzie Aszki i Garena. Drugiego skina nie dostałem. :)

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...