-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Yoh3
Yoh3
Siemka, mam problem.

W moim komputerze, który przyszedł prosto od naprawy od szwagra (to jego praca), lecz nie mogę się podłączyć do sieci. W "Zmień ustawienia karty sieciowej" w Centrum Sieci i Udostępniania nie mam ikony Połączenie Lokalne. Czytałem w internecie że to przez sterowniki, lecz sprawdziłem, wszystko jest dobrze, zaktualizowane i na miejscu. Potem czytałem, że może karta jest ukryta, wtedy należy wejść do "regedit" i tam stworzyć wpis o nazwie "NetCfgInstanceId" ale taki plik już tam jest, więc wszystko jest niby OK. Ale nie jest ok, bo coś jest spier****one i nie wiem co.
Nigdzie w "Menedżerze urządzeń" w "Zarządzanie" w komputerze (tam gdzie sterowniki są) nie ma alarmów ani nic, normalnie mam sobie gałąź "Karty sieciowe" (kij z tym, że w środku jest jedenaście rzeczy, pewnie tak ma być).
Jakieś sugestie?
Tutaj macie Screeny (jako mistrz painta skleiłem je w jeden obrazek, bo nie chciało mi sie uploadować 4)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.