Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do Combata. Co i jak?

Howker_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj postanowiłem sobie znowu pograć w CA. Jak ogarnąć grę z innymi osobami  i jakie bronie na początek polecacie? Narazie mam kaprala ale gram fireteamy żeby lvl trochę dobić to będzie exp wpadał.

Opublikowano

Siemka , cóż załatw sobie jakiegoś mentora do obozu aby tobie i jemu dropiły dobre itemki za to, że gracie.
Fireteam polecam Black Lunga , a jeśli chodzi o exp to Eli Pro :)
Bronie polecam p90tr oraz para-fal .

PS:Rób joby z tego na małe lvl lecą bronie, potem exp 25 oraz 40%.

Opublikowano

Siemka , cóż załatw sobie jakiegoś mentora do obozu aby tobie i jemu dropiły dobre itemki za to, że gracie.

Fireteam polecam Black Lunga , a jeśli chodzi o exp to Eli Pro :)

Bronie polecam p90tr oraz para-fal .

PS:Rób joby z tego na małe lvl lecą bronie, potem exp 25 oraz 40%.

Dziena :) Właśnie spotkałem polaka na Nemexisie i mam z nim obóz już2 akacze na 7 dni wpadły jakieś :) Serio z Eli pro jest exp? ;p P90tr kozak wlasnei mi wypadlo na 1 dzien. Teraz chce dobić te lvle żeby kupić miniguna i speca przy okazji wtedy nemexis/black i będzie fajnie szło

Opublikowano

Tak właśnie miałem pisać żebyś sobie speca kupił (Dużo ludzi mnie za to zabije) ale polecam kupic turrety miny i hornety :
W kątach stawiasz minę a na niej horneta , na turreta stawiasz minę ciężej go sie rozwala.
Pewnie powiesz po co mi to wszystko ? Otóż dzięki temu łatwo wbijesz fajne ratio. :)

Eli Pro- Ależ oczywiście im dłużej sie gra eli pro tym więcej expa wylatuje dzięki temu wyrwałem się z Kapitana 1 i wbiłem Majora 3 (W TYDZIEŃ) :D
Nie ważne jakie masz tam staty ważne aby się długo grało :)

Opublikowano

Okej to pogram dla expa też troche te Eli pro bo z Nemexisa teaż ładnie exp leci. Ogólnie to można się w grze skumać coś pograć jak cośto mi napisz nick na pw chętnie popykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...