Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Placek070

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Steins ; Gate 0 Też czekacie na alternatywną wersję świata Alfa z pierwszego sezonu ? Bo ja Bardzo ^.^ oby tego nie zchrzanili.

Ma ktoś może jakieś info kiedy wyjdą pierwsze odcinki ? Bo gra na konsole już jest....

I czy wierzycie w teorie wielo-światów ? bo ja bardzoooo ...

Momento Mori

Opublikowano

Również czekam, w koncu to steins;gate, jedno z moich ulubionych anime. Jakie sa moje oczekiwania? Mam nadzieje, że będzie to poziom conajmniej 9/10, pierwszemu steins;gate dalem 10. Moze byc cieższe to by mi sie spodobalo tak jak prequel tego anime, no bo w koncu wtedy ogladalem to tak jakby pierwszy raz, byla to nowość, ale może twórcom wyjdzie? Mam nadzieje. W ogole nawet nie wiadomo czy to ma byc sera tv, może to byc movie. Ogólnie przed steins;gate 0, MUSICIE obejrzeć odcinek specjalny, ktory jest alternatywną wersją odcinka 23, bowiem steins;gate 0 to wlasnie kontynuacja alternatywnej wersji odcinka 23. 

Opublikowano

Zresztą ten specjalny odc. jest prologiem/wprowadzeniem więc  to jest wręcz wymuszone by go obejrzeć przed sg 0 . A i poszperałem w necie i znalazłem informację że pierwsze odc/film wyjdzie tego lata tyle , że Polacy poczekają kilka miesięcy dłużej na spolszczenie T_T aż się nie mogę doczekać ­  :yay:

Momento Mori

Opublikowano

Czekam bo Brama Staszka to dobry tytuł

A chińskie bajki dzisiejszych czasów reprezentują biedę jak pejka hehe

431973_260216_rychu_peja.jpgmojafotkaonl

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Zresztą ten specjalny odc. jest prologiem/wprowadzeniem więc  to jest wręcz wymuszone by go obejrzeć przed sg 0 . A i poszperałem w necie i znalazłem informację że pierwsze odc/film wyjdzie tego lata tyle , że Polacy poczekają kilka miesięcy dłużej na spolszczenie T_T aż się nie mogę doczekać ­  :yay:

Kilka miesiecy na spolszczenie? Napisy raczej beda tego samego dnia badz nastepnego :v Chyba ze mowisz o grze :v A propo tak sie zastanawiam czemu zwykly steins gate ze sklepu play jest po japonsku :v (Pewno dlatego ze za darmo, ale to szczegol xD)

Tez nie moge sie doczekac. Mam nadzieje ze sie nei zawiode na tym, w koncu dla mnie jest to najbardziej wyczekiwane anime tego roku :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Kilka miesiecy na spolszczenie? Napisy raczej beda tego samego dnia badz nastepnego :v Chyba ze mowisz o grze :v A propo tak sie zastanawiam czemu zwykly steins gate ze sklepu play jest po japonsku :v (Pewno dlatego ze za darmo, ale to szczegol xD)

Tez nie moge sie doczekac. Mam nadzieje ze sie nei zawiode na tym, w koncu dla mnie jest to najbardziej wyczekiwane anime tego roku :D

No właśnie, że nie a dlatego ,że jeżeli wyjdzie film to trzeba czekać kilka miesięcy na wersje BD i potem z niej tłumaczyć, co najwyżej po jakimś miesiącu może wyjdzie wersja kinowa ale ona jest słabej jakości. Jeżeli to ma być wersja TV to wtedy twoje przypuszczenia się zgadzają ale patrząc po tym jaka ma być fabuła myślę ,że wyjdzie film

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...