Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]dodanie/wpasowanie czapki na głowę Goku

Priam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: dodanie/wpasowanie czapki (tzw bejsbolówki) na głowę Goku

Metoda kontaktu:

Opis rzeczy:

Przyjaciel otwiera sklep streetwear, chciałem na otwarcie zrobić mu niespodziankę - wręczyć koszulkę z nadrukiem edytowanym przez siebie oraz z metkami jego nowej firmy. Zlecenie polega na dodaniu/wpasowaniu elementu do gotowej grafiki z internetu. Chciałbym, by Goku ze zdjęcia nosił czapkę ( tzw. bejsbolówkę), tył naprzód, czyli tym paskiem plastikowym, którym się reguluje wielkość do przodu, a daszek z tyłu). Sam nie jestem w stanie tego dokonać niestety, gdyż nie potrafię dopasować dobrze czapki. Czapka może być znanej firmy jak Starter lub coś w stylu komiksowym (wiem, że jest czapka "gokuhat" lecz także brzydko wyglądało jak próbowałem ją wstawić. Ze zdjęcia można usunąć część włosów, jeżeli będzie to konieczne. Stawiam na inwencję twórczą wykonawcy.

Oczekiwana/oferowana cena: Cenę ustalimy jak otrzymam gotowy projekt. Wstępnie ustalmy, że mogę dać od ręki 20 zł . 

Zdjęcia/inne informacje:

Zdjęcie w formacie png Goku: 

http://i.imgur.com/8CGQxWS.png

ulpdoa6f345.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brak aktywności od miesiąca, archiwum.

Jeśli nadal jesteś zainteresowany tematem, to napisz prywatną wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...