Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CoD2] Szukam modów na zombie

infernogtx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry, troche sie naszukalem w necie i po znajomych sprzed lat z coda ale niestety nikt nie posiada juz modow typu zombie, hns (zalezy mi bardziej na tym 2). chcialem pograc na tym ze znajomymi ale znalazlem 2 takie mody tylko, ze przy odpalaniu compile error a tyle lat w to nie gralem, ze sam juz nie ogarne tego ; / moze sie ktos trafi kto jest w posiadaniu jeszcze takich modow? :) 

beznassazwy1.jpg
Opublikowano

sa ale chodzilo mi, zeby na swoim postawic jakis czas a wiekszosc zombie sa tak przepakowane wszystkim, ze masakra.. prosty zombie i hns chcialem ale szukam3 dzien w necie i nic ; /

beznassazwy1.jpg
Opublikowano

Trudno znaleźć Zombie albo HnS sam teraz szukałem i tylko dostaniesz pliki do tych modów jak kupisz server w jakimś serwisie przynajmniej tak myślę.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Na przykład 1shot1kill można do nich napisać i zapytać czy postawią taki server. 6slotów masz za 9zł na miesiąc więc to są śmiesznie pieniądze

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Posiadam moda do zombie dość rozbudowanego  a ludzie lubią na takim grać ;) Mody zombie, hns trzeba napisać do nich moda, ponieważ żaden hosting nie ma modów raczej. A taki najprostszy mod jest do napisania w kilka minut ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...