Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie naklejki?

karol20x20

Jakie Naklejki Kupować?  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które naklejki zdrożeją?

• Autografy (Folia)
      2
    • Loga Drużyn (Folia/Hologram) Challengers
      11
    • Loga Drużyn (Folia/Hologram) Legends
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W foli będą zawsze najdroższe co do tego czy kupować autografy czy loga, z tym jest różnie. Sprawdź sobie jakie autografy i loga są najdroższe z poprzednich turniejów i kup takie same z aktualnego turnieju. 

49yxrs.png

Opublikowano

Folie tych druzyn ktore zostaną rozwiazane, graczy ktorzy odejda od organizacji. Ktorzy to beda? ktore druzyny? jedynie mozna spekulowac, nie oplaca sie kupowac napewno znanych graczy tuz po turnieju bo sa one najdrozsze

b_560_95_1.png

Opublikowano

Czerwone w cenie zawsze :P Serio. One fajnie komponują się z większością skinów i są bardzo widoczne.

A gracze wiadomo elita :P JW Olof Guardian itd.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Zaczynając słowami wstępu:Major jak każdy inny, zarobek x5 minimalny przy dobrej inwestycji.Jak dobrze zainwestować?Po analizie naklejek sądzę, że pewniaki to:-Drużynowe: Splyce, Faze, C9-Autografy: ScreaM, KennyS, Dosia-Inne: autografy oraz naklejka drużyny GambitDlaczego takie naklejki?1. Splyce - bardzo ładna naklejka oraz drużyna której może być to ostatni Major.2. FaZe - naklejki ich po 2-5 miesiącach będą sporo warte, na te barwy ostatnio jest Hype.3. C9 - młode chłopaki, każdy ich lubi i naklejki ich zawsze są pewne.4. ScreaM - największy pewniak, jego naklejki zawsze drogie, ma swoje grono fanów, którzy płacą nie małe kwoty za jego autografy na broniach.5. KennyS - Legenda snajpy, może ostatnio nie jest w formie, lecz przez swoje wcześniejsze akcje zdobył wiele fanów, dodatkowo naklejka z nawiązaniem do jego AWP jest bardzo ładna.6. Dosia - Dosia x God :D7. Gambit Gaming - nie spodziewam się aby zaszli daleko, lecz naklejki po 6miesiącach będą troszkę warte, polecam sprzedać przed dreamhackiem gdy będzie informacja że się nie dostali.Mój wybór według ilości zakupionych naklejek:- ScreaM- FaZe- Gambit- KennyS- Splyce- Dosia- C9Oczywiście jest to moje zdanie, nikt nie musi kupować tego co ja, lecz w tamtym roku zarobiłem x9 tego co zainwestowałem!Pozdrawiam!

Wypowiedziałem się w temacie wczorajszym na temat naklejek. Moim zdaniem Hologramy organizacji będą najwięcej warte takich jak: FaZe, Splyce, Gambit. Reszta jest powyżej, czy chcesz folie czy zwykłe tylko Ty o tym decydujesz :)

Pasjonat
Opublikowano

Niby w challengers jest najdroższa naklejka - Faze ale w Legends są 2. i 3. miejsce - C9 i Liquid, może być po równo dość. Ale odradzam autografów, ja przed cluj sprzedałem kosę ~80euro i kupiłem z 250 autografów i po 15 tych foliowych odznak i gdy sprzedawałem legendz - 8 euro, chall 5 euro (z 1,32) a autografy z 0.24 na 0.30 ledwo (oprócz titanów które były po 0.60) Ale i tak na ~250 euro wyszedłem ;d

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...