Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam problem z ustawieniem TSDNS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Gdy wchodzę na serwer pisze mi The TSDNS server 'dayspeak.pl' does not know 'dayspeak.pl proszę o szybką i skuteczną pomoc.

Dziękuje Daniel P.

post-1476016-0-89420900-1457547098.png

Opublikowano

Dobrze ustawiłeś ustawienia TSDNS? 

Używałeś TSDNS czy przekierowanie domeny poprzez ZDNS?

Opublikowano

Nie polecam tego uzytkownika, sam nawet nie umie se poradzic + degraduje sobie kogo chce.
Nie polecam nawet serwera tego uzytkownika. Prosil mnie o lektora do LiveHelpa, prosil o crack licencje do MBota.
To sa jakies kpiny...

@EnGeRy jutro pisze chyba list do twojej mamy/gminy. Za groźbe DDoSami + Atakami DDoS.

Opublikowano

Nie polecam tego uzytkownika, sam nawet nie umie se poradzic + degraduje sobie kogo chce.

Nie polecam nawet serwera tego uzytkownika. Prosil mnie o lektora do LiveHelpa, prosil o crack licencje do MBota.

To sa jakies kpiny...

@EnGeRy jutro pisze chyba list do twojej mamy/gminy. Za groźbe DDoSami + Atakami DDoS.

Napisał Coarser co wchodzi na inne ts,y i mówi czego on nie zrobił xD 

List do mamy/gminy XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

To sa jakies kpiny...

List do mamy/gminy XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@TySzalony powiedział ten który nie umie robić teamspeakow...

Opublikowano

To sa jakies kpiny...

@TySzalony powiedział ten który nie umie robić teamspeakow...

*Kiedyś nie umiałem robić, teraz  się nauczyłem tego co trzeba :)  Przypomnij sobie jak siedziałeś na ts,ach i spamowałeś tym swoim zjebanym ts,em, crack lika, m-bot itp :)

Nie Pozdrawiam

Bierz się za pisanie listu, tylko błędów nie zrób.

Opublikowano

@Corser spinasz dupę bo nie chcę Ci dać Wlaściciela na teamspeaku. Serio ? 

A co to twojego listu pisz pisz :! masz tutaj twoją waidomość do mnie na pw . 

Wysłane Dzisiaj, 15:21

Pijawka III

• default_large.png
  • Members
  • bullet_black.pngbullet_black.png
  • 85 postów
Chyba już jutro pisze do mamy/gminy lub do sądu, oskarżenie o publikowanie zdjęć mojej mamy + mnie.

Dzieki za to.

Nigdy ci nie pomoge, bede atakował wasz serwer.
post-1476016-0-89420900-1457547098.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...