Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za model?

Legenda.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Orientujecie się może co to za model Adidasów? Albo znacie jakieś bardzo podobne buty? Tzn. czarne, za kostkę, bardziej eleganckie a nie sportowe?

12512228_1705123246394727_75531527969916

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Dziękuję. A znasz stronę gdzie znajdę oryginalne taniej niż za te 330 zł na stronie Adidasa? To pierwsze pytanie. A drugie - czy znasz podobne ale niższe? Bo na moim zdjęciu, w takiej perspektywie wydawały się dość niskie, a na stronie Adidasa są wysokie jak Jordany.

Opublikowano

http://allegro.pl/buty-adidas-neo-hoops-premium-f38421-r-42-43-44-i5895438348.html

Zapomniałem dopisać. Te czarny zwią się hoops premium.

Oryginalność tych z Allegro jest mocno wątpliwa niestety, muszę szukać w jakiś sklepach internetowych. Tylko nie wiem które są wiarygodne.

Znasz może podobne buty lecz ciut niższe? Bo te okazują się bardzo wysokie, a ja potrzebuję na wiosnę.

Opublikowano

Szukaj może pod tym modelem + low w nazwie. 

Sam posiadam ten model, tylko w kolorze brązowym. Takie wysokie nie są. Zachodzą delikatnie na kostkę i na wiosnę mógłbym je ubrać.

Generalnie wolę lacoste. Są w podonych cenach do adidas/nike. Jakościowo są wytrzymałe i na pewno znajdziesz model "wyjściowo-sportowy".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...