Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Aterios.pl - Podział Dropu

Corvn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wziąć*
ja p******e co to za słowa nidować, gridować

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

to jest przecież zajebane z bodajże neverwinter.. i nie widzę wgl zastosowania tego.. skoro w metinie jak ktoś jest z kimś w grupie to w 99% przypadkach jakiś kumpel. Nikt z randomami w grupie nie biega bo nie ma takiej potrzeby.. F**K LOGIC tego "pomysłu".

Opublikowano

Dziękuję za opinie :D 

Jednak na aTeriosie zostały wprowadzone rajdy minimum 7 osób w grupie a wątpię w to aby każdy gracz miał po 7 znajomych którzy grają. 

56928084622805469272.png

Opublikowano

Autor tematu powinien napisać tak na chłopski rozum bo widzę każda osoba nie rozumie przekazu tego systemu :D

Wnioskując z opisu polega to na tym, że:
- jeśli grasz wojownikiem i jesteś w party z dowolną inną klasą i poleci ci zbroja dla wojownika to Ty będziesz mógł ją sobie wziąć

- jeśli w grupie jest 2 wojowników to będzie opcja kostki, kto więcej wyrzuci dla niego jest zbrojka
- jeśli są inne klasy a nie ma wojownika to wtedy dostępna jest opcja "gridowania" czyli właśnie na chłopski rozum "chcę ją chociaż nie jestem pieprzonym wojownikiem i jestem pazerny na kasę"

- jeśli jest wojownik oraz inne klasy lecz wojownik nie chce tej zbroi to patrz wyżej. Opcja "gridowanie"
Chyba dobrze zrozumiałem :P 
System przydatny na grupowe dungeony lub rajdy jak na harda przystało :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...