Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Survival pod wersje 1.9 DLA GRACZY !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypaliłby serwer pod wersje 1.9 ze starym klimatem ??
np plugin na Frakcje a nie zadne funnyguild itd ?
zacząłem pisać proste pluginy bo nie jestem aż tak zaawansowany w javie ale podstawy potrafie :)
Serwer nie miałby zadnych vipów unbanów za smierc ... nic za co gracz by musiał płacić tylko ja płace za serwer z własnej kieszeni bo chce aby serwer był dla graczy a nie dla hajsu.

I pytanie czy gralibyście ?

Opublikowano

1. Przez stary klimat ja rozumiem brak jakichkolwiek frakcji/gildii tylko czysty survival

2. Skoro ty sam chcesz utrzymywać serwer z własnej kieszeni to niestety serwer nie postoi długo...

3. Niestety, ja nie zagrałbym.

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Budowniczy
Opublikowano

To, tak serwer nie ma sensu.

Na każdym serwerze, musi być system dojenia hajsu w innym wypadku serwer upadnie ;)

Opublikowano

1. Przez stary klimat ja rozumiem brak jakichkolwiek frakcji/gildii tylko czysty survival

2. Skoro ty sam chcesz utrzymywać serwer z własnej kieszeni to niestety serwer nie postoi długo...

Akurat o pieniądze się nie martwe ponieważ mam prace i serwer byłby opłacony z góry na rok ;)

Opublikowano

Akurat o pieniądze się nie martwe ponieważ mam prace i serwer byłby opłacony z góry na rok ;)

Skoro tak mówisz... anyway po prostu nie sądzę aby ten tryb przyciągnął potencjalnych graczy.

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...