Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dużo ludzi overpay'uje?

oski0132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie a mianowicie jak w temacie, czy dużo osób overpay'uje, chodzi mi tutaj o to, że mam, np. asiimova field tested wartego 32€ i ktoś mi za niego przepłaci, ale nie jednym skinem tylko łącznie 6/7 skinami (np. 7 skinów po 5€ = 35€). Jeśli wyraziłem się niejasno piszcie a postaram się to wyjaśnić inaczej :)

Opublikowano

Jeżeli dobrze zrozumiałem o co Ci chodzi to odpowiedź brzmi nie. Przeważnie jak mam na longue oferty wystawione to trady w 95% przychodzą z skinami mniej wartymi od mojego. 

49yxrs.png

Opublikowano

Jeżeli dobrze zrozumiałem o co Ci chodzi to odpowiedź brzmi nie. Przeważnie jak mam na longue oferty wystawione to trady w 95% przychodzą z skinami mniej wartymi od mojego. 

Cholera jasna... To jedyne co pozostaje to kupić 20€, włączyć polygon/double, odpalić skrypt i ustawić na 5 coinów :/

Opublikowano

Cholera jasna... To jedyne co pozostaje to kupić 20€, włączyć polygon/double, odpalić skrypt i ustawić na 5 coinów :/

Nie no zawsze się znajdzie ktoś z tych 5% lepiej długo czekać niż pójść na jakąś ruletkę i przegrać. 

49yxrs.png

Opublikowano

Wymiana na tej zasadzie co napisałeś jest jeszcze normalna, skoro dajesz komuś 1 item, a on daje kilka, to powinien przepłacić. Jeżeli chodzi o wymiany 1:1 z profitem, to jest to praktycznie teraz niemożliwe. 

Opublikowano

Taa bardzo rzadko się zdarza żeby ktoś over'payował, jest taka zależność że jak ty dajesz pare itemów to musisz overpayowac a jak ktoś daje kilka to nie wie co to overpay ;)

Przy takiej popularyzacij tradowania, każdy chce zarobić i bardzo trudno jest kogoś takiego znaleźć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...