Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualny bot na WoT'a

counio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcialem sie was zapytac czy jest jakis aktualny bot do wota? Gram recznie od ok. 5 miesiecy , ale nie mam za duzo czasu. Chcialbym osiagnac tier 6-7 tak by gra była przyjemniejsza nic wiecej , potem pewnie go odstawie.

Pozdrawiam serdecznie 

Opublikowano

Aktualnie szczerze nie wiem czy jest jakiś bot, ale mogę powiedzieć że gra na bocie niszczy nie tylko konto także reputacje właściciela konta jak i jego Wn8, lepiej nie mieć czasu i grać po troszku niż nie mieć czasu i nawalać na bocie tym samym innym psuć humor i wkur... bo boty jeżdżące po mapach tylko denerwują szkoda że nie można z góry swoich niszczyć i nie dostać kary by bym to z chęcią robił :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ludzie, nie dodawajcie tutaj swoich opinii na temat grania na botach, bo nie o to Autor prosi. 

Opublikowano

Boty są takie głupie że wystarczy się schować za zwłokami kolegi lub przeciwnika. Jesteś wtedy nietykalny a bota rozwali artyleria (IS-3 był botem i FV207 nie mógł zabić)

Nie polecam grania na botach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...