Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MultiGame - zapowiedź

Gigoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-1140658-0-61091500-1458918354_thumb.png

Cześć i czołem ! To znowu ja , z nowym projektem minecraft który nie będzie już tak słaby jak moje poprzednie projekty serwerów . Zapraszam do przeczytania ZAPOWIEDZI a nie PUBLIKACJI :)

post-1140658-0-69555800-1458919486.png

Może niektórzy z was pamiętają serwer Varied Skywars sprzed roku . Był to serwer mojego brata , który upadł kilka miesięcy temu z powodu anty reklamy , zaczęły rozchodzić się plotki że mój brat ( UnTerror ) sprzedaje range "Helper" za pieniądze co było bzdurą i po kilku tygodniach anty reklamy i plotek serwer który miał nie całe 200 graczy upadł , ponieważ grało już tam dosłownie kilka osób . Cóż mówi się trudno . Ten serwer był serwerem SkyWars lecz mocno urozmaiconym . Wielu z was zna raczej serwer HiveMC na którym znajduje się tryb "SkyWars" który jest urozmaicony . Można sobie zobaczyć na YT a u kogo to nie powiem , ponieważ nie chce robić tu reklamy tego yt'bera . Tryb ten będzie polegał praktycznie na tym samym aczkolwiek więcej urozmaiceń . Tak samo jak tam będzie można rozwalać rudy z których będą wypadać poszczególne uzbrojenia . Na początku będą tylko 3 areny z tego względu że ja nie spodziewam się bardzo dużo graczy a jeżeli będzie taka potrzeba zrobimy kolejne . Z początku będzie bez itemów stałych lecz później , kto wie :) . Jeżeli serwer osiągnie trochę więcej graczy zrobimy lobby , a następnie dodamy kolejne minigry a w dalszej przyszłości możliwe że nawet jakąś autorską gierke . Dodam że serwer będzie pod wersje 1.8.0 , a start przewiduje na czerwiec - lipiec bo nie chce żeby był to lipny serwer i mam zamiar napisać własne pluginy i pozbierać na reklame serwer na YT .  

post-1140658-0-64421200-1458937880.png    

Nazywam się Szymon mam nieukończone  15 lat . Jestem pełen zapału by zrobić serwer na którym będzie się wam świetnie grało i dołożę wszelkich starań by ten serwer był jak w największym procencie zrobiony przeze mnie . Jak pisałem wyżej ^^ start przewiduje dopiero na czerwiec - lipiec . ponieważ chcę napisać wiele autorskich skryptów i pluginów pod serwer .  A więcej o mnie - Interesuję się programowaniem , oraz informatyką . Na co dzień  gram w klubie piłkarskim na stanowisku "napastnik" . Wchodząc na mój profil możecie zobaczyć usiłowałem zrobić wiele serwerów lecz one były po prostu lipne . A obiecuje wam że ten takowy nie będzie . Trzymajcie sie gorąco . Życzę wam Wesołych Świąt Wielkanocnych, żebyście ten czas spędzili jak najmilej i przede wszystkim rodzinnie . I żebym nie zapomniał : Mokrego Dyngusa . Jeszcze raz , trzymajcie się :)

Opublikowano

Dodam, że rekrutacja ON  na stanowiska

MiniAdmin (Helper)

- Budowniczy (2 osoby)

~Wymagania~

- MiniAdmin - Doświadczenie , Komunikator Skype / TS3 , sprawny mikrofon , humorek , ogarniętość , znajomość ortografii , +13 lat

- Budowniczy - Umiejętność pięknego budowania , Komunikator Skype / TS 3 , humor , ogarniętość , +12 lat 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...