Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Masteries] ad/ap/support/tank

Dan.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jestem nowym graczem Lol'a i mam pytanie czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak mam rozdać specjalizacje pod te ad , ap , support i tank. Widziałem parę poradników i wszędzie pisali inaczej. Dodatkowo czy mógłby mi ktoś powiedzieć jakie postacie to ad,ap,support i tank.

Dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Witam , jestem nowym graczem Lol'a i mam pytanie czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak mam rozdać specjalizacje pod te ad , ap , support i tank. 

Zależy z kiedy widziałeś te poradniki. Masterki ostatnio sporo się zmieniały (Całe drzewko + balans).

Nie ma czegoś takiego jak jedne masterki dla wszystkich tanków, ap etc. Każda postać potrzebuje czego innego.

Możesz sprawdzać sobie jakich używają do danej postaci proplayerzy na probuilds, albo podpytać tutaj: http://www.mpcforum.pl/forum/565-league-of-legends-buildy-runy-i-specjalizacje/

Dodatkowo czy mógłby mi ktoś powiedzieć jakie postacie to ad,ap,support i tank.

Pytasz się o definicje czym jak ad, ap etc, czy prosisz o samo wymienienie przykładowych postaci?

giphy.gif

Opublikowano

Witam , jestem nowym graczem Lol'a i mam pytanie czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak mam rozdać specjalizacje pod te ad , ap , support i tank. 

Zależy z kiedy widziałeś te poradniki. Masterki ostatnio sporo się zmieniały (Całe drzewko + balans).

Nie ma czegoś takiego jak jedne masterki dla wszystkich tanków, ap etc. Każda postać potrzebuje czego innego.

Możesz sprawdzać sobie jakich używają do danej postaci proplayerzy na probuilds, albo podpytać tutaj: http://www.mpcforum.pl/forum/565-league-of-legends-buildy-runy-i-specjalizacje/

Dodatkowo czy mógłby mi ktoś powiedzieć jakie postacie to ad,ap,support i tank.

Pytasz się o definicje czym jak ad, ap etc, czy prosisz o samo wymienienie przykładowych postaci?

Pytam się o wymienienie postaci jak byś mógł oczywiście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...