Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę odpalić botów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gdy chce odpalić bota na linuxie to pokazuje mi się taki komunikat.

-bash: command not found

Co mam jeszcze dograć?

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Mobile: Xiaomi Redmi Note 4X

Opublikowano

Kolego jaki to jest bot a i takie pytanko masz zainstalowane? 

apt-get install php5

apt-get install screen i czy oddałeś odpowiednie prawa folderowi jeśli chciałbyś pomocy pisz pw lub na email:

[email protected]

AOWD3IA.png

Opublikowano

Mam zainstalowane php i screen a bot to Mini bot wyświetlający ilość osób na serwerze. Gdy go odpale to nie ma go na liście odpalonych komend

http://www.mpcforum.pl/topic/1456537-bot-mini-bot-wy%C5%9Bwietlanie-ilo%C5%9Bci-u%C5%BCytkownik%C3%B3w/

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Opublikowano

Jeśli w katalogu home to wpisz cd /home później chmod 0755 -R UseronChannel a później weź cd UseronChannel i potem odpal bota i powinno działać pozdrawiam jeśli pomogłem zostaw + 

AOWD3IA.png

Opublikowano

Niestety nie działa. Po odpaleniu bota nie widać go

Opublikowano

Już działa jakimś cudem ale rozłącza się co chwile

Opublikowano

Witam

Gdy chce odpalić bota na linuxie to pokazuje mi się taki komunikat.

-bash: command not found

Co mam jeszcze dograć?

NO K***A NO NIE >>.

-bash: command not found

Źle wpisałeś komendę lub komenda nie istnieje.

Jaki to bot?

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Problem rozwiązany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...