Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarGaming League The Grand Finals

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wargaming_final-615x337.png

*Źródło grafiki: esportnow.pl

Witajcie czołgiści!

8 i 9 kwietnia w Warszawie rozpoczną się kolejne finały WarGaming League. Najlepsze drużyny z całego świata zmierzą się w grze World of Tanks w celu wyłonienia tegorocznych mistrzów!

Event odbędzie się w Hali Torwar w piątek i sobotę 8-9 kwietnia. Wstęp jest darmowy, jednak gracze mają możliwość zakupu biletu premium, który zapewnia miejsca siedzące, a także kilka wyjątkowych czołgów premium.

Zwykli gracze również nie wyjdą z niczym, prócz wielu konkursów będzie można odebrać gwarantowany czołg premium.

Więcej informacji znajdziecie tutaj: http://eu.wgleague.net/ I na innych stronach poświęconych eventowi.

Kto z Was jedzie? Komu kibicujecie?

Piszcie!

Opublikowano

Bilet za dwa dni 580zł. Myślałem czy jechać, ale chyba jednak zostanę przy streamie :)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rozumiem, że z mpc nikt nie jedzie? No nic, szkoda. Postaram się tutaj napisać relację z wydarzenia ;)

Opublikowano

Będzie tam ktoś kto nie gra/grał lecz stracił zapał? Miałem pojechać jednakże przez problemy prywatne nie będzie to możliwe, a chętnie przygarnąłbym jakiś kod dla stałych graczy. ;c

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Jeśli uda mi się przytulić jakiś kod, to może go oddam w jakimś konkursie tutaj, jednak nic nie gwarantuję ;).

Opublikowano

@Juri. Trochę zazdroszczę, trochę... współczuję. Po zeszłorocznej imprezie, mam mieszane uczucia, ale życzę dobrej zabawy i... kodów ;)

P.S.

Z tego co wiem, z "kręgów wzajemnej adoracji", najlepsze co może być w dostępnych kodach, to 3 dni Premium (dla starych graczy ;) )

test

Opublikowano

Oezu, jestem! Było super i nie zawiodłem się niczym (z wyjątkiem odpadnięciem zmasakrowaniem Kazny Kru, czyli drużyny w której skład wchodził jedyny polski gracz na turnieju.

Organizacja na bardzo wysokim poziomie, w porównaniu do IEM'u ogarnięta ochrona (a to chyba ta sama firma więc wtf), wszystko przebiegało sprawnie, możliwość spotkania wielu świetnych graczy (a za rok zadbam, żeby pewien fioletowy reset się tam pojawił ;) ), sporo polskich youtuberów, streamerów, blogerów tj. Omen, Huntus, Faja, Dom1n.com, Rykoszet.info i pewnie wiele innych których nie znam/nie pamiętam. Masa osób z klanów typu 3xR, Fame, Whyme/whyou, g2g i nawet jakieś paziowe klany, których nazwy nawet nie opłacało się zapamiętywać, jednak pomysł z koszulkami klanu z nickiem jest naprawdę przedni na takie imprezy :).

Kilka fantów udało mi się dorwać, jednak kodzików żadnych.

Na koniec sytuacja z Królem Arciarzy - Omenem. Gdy robiłem sobie z nim zdjęcie powiedziałem takie chamskie i sugestywne "Klik". Nawet rozbawiło go to xD. #złyjuri #ob261wgarażu

Niebawem prawdopodobnie dodam rozbudowaną relację z całej imprezy ;).

Opublikowano

Wgl słaby, gdyby wyjazd klanowy, to nuda.

Stoiska słabe, jedyne co mnie jakoś uratowało przed tą nudą, że potraktowali mnie jako "proplayera" i mogłem pograć masę turniejów z proligą.

Kodzik na mutza i bulldoga zgarnięty, więc na plus.

Cały sprzęt na stoiskach zjebany, promowanie razera na siłę, myszki starte, podkładki też.

Mecze do finału słabe, jak widziałem arte X tieru ...

Amerykańce grają na poziomie naszego silvera.

Krótka pogadanka z dedem, multim i wszystko. 

I te jaranie się 3xr, myślałem, ze po ryju dostanę :v

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Stoiska słabe, jedyne co mnie jakoś uratowało przed tą nudą, że potraktowali mnie jako "proplayera" i mogłem pograć masę turniejów z proligą.

Cały sprzęt na stoiskach zjebany, promowanie razera na siłę, myszki starte, podkładki też.

Co żeś nie mówił, że jedziesz? Widziałem sporo 3xr'ów, możliwe że Ciebie też (chociaż większość była 16+, to raczej nie). Jakbyś powiedział, to przynajmniej z jednym nubkiem z działu bym piątkę przybił, drugi boi się z domu wyjść xD

Mi tam się podobało. Co do gry samych graczy, też ostro śmiechałem. Żeby Batem IS-4 nie móc przebić... 3/5 dingów/nieprzebicia... Heshami w warstwowy celować, kiedy można było się minimalnie cofnąć i mieć dolną... Taktycznie fajne akcje mieli, ale po takim poziomie można było się więcej spodziewać. 

Opublikowano

Co żeś nie mówił, że jedziesz? Widziałem sporo 3xr'ów, możliwe że Ciebie też (chociaż większość była 16+, to raczej nie). Jakbyś powiedział, to przynajmniej z jednym nubkiem z działu bym piątkę przybił, drugi boi się z domu wyjść xD

Mi tam się podobało. Co do gry samych graczy, też ostro śmiechałem. Żeby Batem IS-4 nie móc przebić... 3/5 dingów/nieprzebicia... Heshami w warstwowy celować, kiedy można było się minimalnie cofnąć i mieć dolną... Taktycznie fajne akcje mieli, ale po takim poziomie można było się więcej spodziewać. 

Większość była +20, jedynie ja i out of range mieli 16-20.

Jak byłeś to pewnie widziałeś, tym bardziej, że wychodziłem parę razy na scenę i prowadzący wołali mnie po nicku ;)

UggNk9.gif

Opublikowano

Większość była +20, jedynie ja i out of range mieli 16-20.

Jak byłeś to pewnie widziałeś, tym bardziej, że wychodziłem parę razy na scenę i prowadzący wołali mnie po nicku ;)

No niestety, akurat wtedy mnie nie było, a byłem na sporej części przerw między meczami.

Tutaj kilka zdjęć fantów które udało mi się zdobyć na imprezie:

Wejściówka uprawniająca do wcześniejszego wejścia i miejsc niedostępnych dla zwykłych śmiertelników:

tOhcSLp.jpg

oXvJM7H.jpg

Jak to ładnie nazwał Omen: "Klaskacze":

pU6z34f.jpg

Stan Fabrycznie Nowe, nie rozpakowywane :P.

Dalej bardzo fajne opaski, które świeciły zależnie od tego, która drużyna wygrywała (czerwone lub niebieskie):

yqQGoLW.jpg

YukaX31.jpg

a30BoSB.jpg

Zdjęcia z samej imprezy ma kolega i czekam aż mi wyśle, dodam je potem. 

Opublikowano

Tą plakietkę każdy mógł dostać, też to gdzieś mam ^^

Zresztą nic nie daje, oprócz wcześniejszego wejścia, gdzie nie było kolejek.

Powodzenia z wbijaniem do press areny i wszystkiego znajdującego się na piętrze ;)

Opublikowano

Powodzenia z wbijaniem do press areny i wszystkiego znajdującego się na piętrze ;)

Jako gracz 3xr miałem dostęp praktycznie do większości, oprócz aftera ^^

UggNk9.gif

Opublikowano

Jako gracz 3xr miałem dostęp praktycznie do większości, oprócz aftera ^^

Na górę na pewno nie, tam była wyłącznie prasa i organizatorzy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...