Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przenieść panel boczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam taki problem dodałem sobie panel poczny ale jest on oddalony od eq moge to zmienić tak jak zrobiłem x26 ale wtedy jest problem z paskiem na poty do pasów. Jeśli go zmienie w beltinventory czy coś takiego to nie działa. Dodatkowo nawet po zmianie zostaje błąd że moge przesuwać pasek nawet jeśli go tam nie ma bo jest przesunięty w strone eq. Macie może jakieś pomysły ?

moje inventorywindow

http://wklej.to/njz3D

Opublikowano

nie jestem pewien ale to chyba tym

"width" : 176+60,
	"height" : 600,

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

nic nie pomaga macie może jakiś gotowy panel poczny tak jak na invorii czy nowym dreikonie ?

Musi działać,pewnie źle edytowałeś...  wzoruj sie na jakims inventorywindow gotowym i dodaj podobne parametry 

Opublikowano

a wiecie jak dodać w title Menu ? ja zrobiłem sobie jako podstawe do Ekwipunek dodałem sobie wszytko ok ale nie chcem tego znaczku wyjścia jest jakieś title bez tego wyjścia ? na serwerze tradica widziałem na ss panelu bocznego takie coś :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...