Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plan Na Dzień

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się od was dowiedzieć jaki macie plan po przyjściu ze schoola ...

Bo no ja jebie...Przyszłem dziś ze szkoły o 15 30 zrobiłem zade do 17 kolacja + nauka do 18 30 i japierdole już ciemno na polu i nie zdążyłem wyjść z qmplami na podwórko

Macie jakieś sensowne plany żeby przed 17 skończyć ?????

Dodam że środa-piątek przychodze 17 30 !! To nie mówić o tych dniach bo lipa z miodem ...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

haha xD.

Polecam zrobic tak :

Jesli dzis przychodzisz o 15:30 do domu, to wes napisz zadania ( w zaleznosci ile masz to tez czas pochlania), zalozmy ze jest 16:30. Nauka do 17:00, kolacja z 15/20 minut. Wychodzi 17:20, masz potem czas wolny.

Albo :

Skrotem xD

15;30 przychodzisz,16;30 lekcje, podworko, kolacja + nauka ( wieczorem ). < wedlug mnie tak najlepiej xD

Opublikowano

Lub tak :

Przychodzisz to od razu na podwórko do kolacji

Potem lekcje a na koniec nauka o.O:D

1282649553-U148832.jpg

Opublikowano

Wracasz -> jesz -> idziesz na dwór -> wracasz , jesz -> idziesz do szkoły robisz lekcje / uczysz się -> i tak dalej ... mój sposób działa! A ha i piszemy kumple ...

Opublikowano

Zalezy ile masz lat, a dlaczego chc3esz zeby obcy ludzie mowili ci co masz robic? Zdecydowanie za duzo nauki, ja zwykle wracalem ze szkoly ok. 13:30, uczyc sie w domu nigdy nie uczylem, jak jeszcze nie mialem prawka to jezdzilem rowerem albo pilem z kolegami, w sumie nic innego na tym swiecie nie ma do roboty jesli nie masz grubych milionow w posiadaniu.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
japierdole już ciemno na polu

Padłem...

Ja na twoim miejscu zrobiłbym tak. Wracasz ze szkoły, jesz obiad(czy tam kolację, zależy jaka godzina) przy komputerze, siedzisz jeszcze trochę przed kompem, teraz wychodzisz na dwór, albo dalej siedzisz przed kompem, przychodzisz do domu, jesz kolację przy komputerze i znowu na dwór(lato jest, ciemno się robi późno to i o 21 możesz iść), następnie wracasz do domu, będziesz tak zlatany, że tylko się umyjesz i idziesz spać. Pewnie spytasz się dlaczego nie uwzględniłem nauki, a dlatego, że jest nieopłacalna, jak masz dobrą pamięć to z lekcji wszystko pamiętasz(tak jak ja), pracę domową odrobisz na przerwie, a jak chodzisz do gimnazjum to już w ogóle luz, ja się przez całe gimnazjum nie uczyłem, wynik - żadnej jedynki ani nawet dwójki.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Tak propo do up i 2x up

2x up : Za dużo nauki ? No cóż jak się chodzi do gim z wymaganą średnią 4.75 to tak jest ... Ale w średniej problems nie będzie ;p

2x up : Ty o 13 30 do domu to pewnie kończysz o 13 ale nieważne u mnie jest ( Cieszyn ) przebudowa odcinka drogi i musze jeżdzić do domu zamiast standard 5 km to 15 km + korki to 1h jedzie wiec omg jeszcze na tego skurwiela z czapką co kieruje tym gównem to już shajs ...

up : nie zapamiętuje na lekcjach , 3 linijki + spacja do góry : Wymagana średnia 4.75 to może ty masz/miałeś wymaganą 2.0 jak nie musiałeś się uczyć

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Tak już jest po prostu w gimnazjum, tam jest najważniejsza zabawa, a nauka to nic trudnego(mi średnia dochodziła do 4.00 i byłem zadowolony), jak ma się dobrą pamięć i trochę oleju w głowie to nie musisz się uczyć, a wszystko samo przyjdzie.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

16:20 - przychodze do domu. obiad, lekcje, nauka, 1h na kompie, przysznic, spanie i pobudka o 6:00. tak to wygląda u mnie na codzień.

Opublikowano

Przychodzi wypad na dwór a w szkole lecz na żywioł

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"