Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M_raw input

adibp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Moje pytanie brzmi czemu gdy ustawiam raw_input 0 i otwieram menu kupowania i gdy już coś kupie to celownik z CS:GO przeskakuje mi w miejsce wskaźnika myszki. Gdy ustawie raw_input 1 to czegoś takiego nie ma. Moje pytanie brzmi, dlaczego inni gdy mają ustawione raw_input 0 to nie mają takiego przeskoku ??

Opublikowano

każdy ma ten przeskok. Nawet flusha z Fnatic tak raz miał z tabelą na ostatnim turnieju (2kl6) i potem jeden ze streamerów to sprawdzal. Prawda jest taka ze jak masz m_rawinput to mozna dac priorytet procesu csgo.exe na wysoki i nie ma jakichś ścin z myszką.­

memewarenetlxshv.png

Opublikowano

każdy ma ten przeskok. Nawet flusha z Fnatic tak raz miał z tabelą na ostatnim turnieju (2kl6) i potem jeden ze streamerów to sprawdzal. Prawda jest taka ze jak masz m_rawinput to mozna dac priorytet procesu csgo.exe na wysoki i nie ma jakichś ścin z myszką.­

dzejdi pandora? 

@topic

Zawsze tak jest.

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...