Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Skadi

wasylxdd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze to taki sobie jest .. grałem kilka gier i spodziewałem sie czegoś lepszego. O ogolnie zabijanie innych polega po prostu an dobijaniu..

XDD

bardzo fajny hunterek :lenny:  myśle, że będzie jedynym adc bez escape, który będzie mógł namieszać na rankedach  :yay:

asdf1234

Opublikowano

Na ten moment jak trochę pograłem, to fajna kosa :D Ogólnie podoba mi się jej dwójka w umiejętnościach. Bardzo sie przydaje ten kompan :D

Opublikowano

Ogólnie zobaczyłem te nerfy, wszystko będzie bić tak samo, ze zwiększonym cooldownem Kaldra lub skróconym czasem w przypadku ulta. Ona nadal będzie grana, tak czuję, ale w 3.6 polecą kolejne nerfy :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem tak, postać na pewno nie dla każdego, ponieważ trzeba trochę nią pograć, by nią jakkolwiek zabijać, ale ogólnie bardzo fajna postać.... jak każda inna :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Postać trochę trudna do opanowanie, ale mocna. Jak się już na kogoś rzuci, to raczej marne ma szanse na przeżycie. Jedno trzeba przyznać, jest niezwykle mobilna.

Do mnie nie przemawia, ale grałem nią kilka meczyków i nawet można coś zdziałać. 

PS Kolejny hunter w grze, później będzie pewne mag i... warrior. Szkoda, że Hi-Rez zapomniał o innych klasach. 

Opublikowano

Postać trochę trudna do opanowanie, ale mocna. Jak się już na kogoś rzuci, to raczej marne ma szanse na przeżycie. Jedno trzeba przyznać, jest niezwykle mobilna.

Do mnie nie przemawia, ale grałem nią kilka meczyków i nawet można coś zdziałać. 

PS Kolejny hunter w grze, później będzie pewne mag i... warrior. Szkoda, że Hi-Rez zapomniał o innych klasach. 

Następny Bóg to będzie guardian.

A Skadi mi się nie podoba zwyczajnie, vp ma bardzo ładny.

VNp6c2U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...