Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączeniem gry

radekkox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widocznie cos blokuje. Wylaczyles firewalla?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Odpalasz przez folder czy z pulpitu :v?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jeśli to jest skrót, to nie wiem co za różnica xD 

Spróbuj reinstall w innym miejscu, a jak nadal będzie stało w miejscu to zainstaluj cFosSpeed i po kliknięciu w ikonkę na pasku zadań będziesz miał "Aktywne połączenia", wejdź w to i daj screena, będziemy wiedzieli czy coś się cały czas pobiera. 

­

Opublikowano

Dobra walic to.

Spróbuj reinstall w innym miejscu, a jak nadal będzie stało w miejscu to zainstaluj cFosSpeed i po kliknięciu w ikonkę na pasku zadań będziesz miał "Aktywne połączenia", wejdź w to i daj screena, będziemy wiedzieli czy coś się cały czas pobiera. 

­

Jest roznica, bo jak odpala z folderu to sie nei zaloguje, przez co nie moze sie odpalic gra.

Wylacz WR'a w procesach i po prostu odpal skrotem z pulpitu. Na 99% zadziala.

Tylko pamietaj by poczekac te 3-4 minuty. Za 1 odpaleniem sie zawiesza, dlatego trzeba to wywalac z procesow i od nowa.

MAL

Opublikowano

Dobra walic to.

­

Jest roznica, bo jak odpala z folderu to sie nei zaloguje, przez co nie moze sie odpalic gra.

Tylko pamietaj by poczekac te 3-4 minuty. Za 1 odpaleniem sie zawiesza, dlatego trzeba to wywalac z procesow i od nowa.

Specjalnie pobrałem grę żeby to sprawdzić i nie ma różnicy ;) Każdy sposób prowadzi najpierw do logowania, a po drodze jest właśnie ta aktualizacja, która się u niego zawiesza. Czekam na screena z cFosSpeed'a :)

­

Opublikowano

Dobra walic to.

­

Specjalnie pobrałem grę żeby to sprawdzić i nie ma różnicy ;) Każdy sposób prowadzi najpierw do logowania, a po drodze jest właśnie ta aktualizacja, która się u niego zawiesza. Czekam na screena z cFosSpeed'a :)

­

Sposobem na naprawe tego jest wlasnie wylaczenie wszystkeigo zwiazanego z tym w procesach i wlaczenia od nowa. Wiem bo sam mialem z tym problem i nawet @1373230489-U611928.pngKasma moze Ci to potwierdzic.

MAL

Opublikowano

Sposobem na naprawe tego jest wlasnie wylaczenie wszystkeigo zwiazanego z tym w procesach i wlaczenia od nowa. Wiem bo sam mialem z tym problem i nawet @1373230489-U611928.pngKasma moze Ci to potwierdzic.

A co ja jakiś ekspert, że się tak na mnie powołujesz? :v

No, ale fakt, faktem... sposób ten zazwyczaj działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...