Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wypłacanie z CSGODouble.com

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elkoo. Uzbierało mi się już trochę coinsów i chciałbym wypłacić jakąś fajną kosę typu m9 marble fade, karambit doppler/fade itp. Podejrzewam, że ludzie mają na wypłacanie jakieś skrypty, ale ja nie jestem do tego przekonany, bo jeszcze przez to stracę swoje coinsy xD Także jest jakaś inna opcja, która ułatwiłaby mi wypłacanie itemów? :)

Opublikowano

lol jakie skrypty???

przejdz do zakładki withdraw, wybierz item i go wypłać...

Nie jestem idiotą, wiem jak się wypłaca itemy i nie musisz mi tego tłumaczyć. Dobrze wiem, że ludzie używają wspomagaczy do wypłacania. Kiedyś była nawet akcja jak boty na doublu zostały wyłączone, a ofki i tak do nich przychodziły, więc sorry, ale chyba nie masz racji :)

Moze chodzi ci o gre xD? Skrypty sa tylko do gry nie na wyplacanie itemow, wyplacenie itemow to tylko 3 klikniecia xD

Wiem lepiej o co mi chodzi :) Widocznie mało wiesz o doublu, skoro tak twierdzisz. Jeśli są skrypty na obstawianie kolorów oraz ich przewidywanie to jestem pewien, że do wypłacania też coś takiego jest...

Opublikowano

Mówisz że nie chcesz stracić swoich conów, jeśli tak to wystarczy normalnie wypłacić.

Jedynie bugi o jakich słyszałem to takie że dostajesz item a ci coinów nie pobiera.

więc powiedz co ten skrypt miałby ci dawać?

Opublikowano

Mówisz że nie chcesz stracić swoich conów, jeśli tak to wystarczy normalnie wypłacić.

Jedynie bugi o jakich słyszałem to takie że dostajesz item a ci coinów nie pobiera.

więc powiedz co ten skrypt miałby ci dawać?

Miałby dawać to, że item pojawi się w withdraw i od razu wypłaca nam go. Sądzę, że nigdy nie próbowałeś wypłacić dragon lora czy kara fade czy cokolwiek innego +500k coinsów.

Takie itemy od razu po pojawieniu się znikają tzn można próbować zrobić oferte jednak zawsze wyskakuje, że ktoś inny już zrobił.

Skrypt miałby robić od razu oferte po pojawieniu się itemu.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Moze chodzi ci o gre xD? Skrypty sa tylko do gry nie na wyplacanie itemow, wyplacenie itemow to tylko 3 klikniecia xD

Wiem lepiej o co mi chodzi :) Widocznie mało wiesz o doublu, skoro tak twierdzisz. Jeśli są skrypty na obstawianie kolorów oraz ich przewidywanie to jestem pewien, że do wypłacania też coś takiego jest...

@up nie ma czegos takiego jak skrypt, ktory przewiduje jaki kolor bedzie. Po prostu tego sie nie da zrobic :)

Opublikowano

@up nie ma czegos takiego jak skrypt, ktory przewiduje jaki kolor bedzie. Po prostu tego sie nie da zrobic :)

K***a gdzie napisałem, że on chce skrypt na kolory? xD

Szuka skryptu na wypłacanie...

Sami znawcy się wypowiadają co coinsów max 500 mieli za free kod xD

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...