Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ping cs a ping internetu

grzehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ogólnie w cs-ie zawsze mam ping po 20-30 lecz czasami mam taki problem, że ping przez pare dni jest po 180 w cs:go, a na speedtest ping internetu jest 10 gdzies na stronie wyczytałem, że jakiś wirus czy coś blokuje aktualizacje cs-a i przez to ping taki więc pobrałem adwcleaner i racja wyczyściło, zaaktualizował się cs i miałem ping 20, lecz dziś znowu pojawił się ping 180 i wyczyściłem ale dalej jest, dziś rano mi się aktualizacja cs-a robiła nwm czy to nie po tym ma ktoś podobny problem?

Opublikowano

Spróbuj reinstall cs go a jak nie pomoże to jedynie reinstall windowsa ale nie wiem czy to wina wirusa czy czasem nie problem z dostawcą twojego internetu bo kumpel był w takiej samej sytuacji też z tym tak walczył a okazało się że wina nie była po jego stronie

Opublikowano

Spróbuj reinstall cs go a jak nie pomoże to jedynie reinstall windowsa ale nie wiem czy to wina wirusa czy czasem nie problem z dostawcą twojego internetu bo kumpel był w takiej samej sytuacji też z tym tak walczył a okazało się że wina nie była po jego stronie

Reinstall już robiłem, a wina dostawy na 100% nie jest bo robiłem i na speedtest i na cmd test i na speedtest jest 10ping, a na cmd 50-60 i nic nie ucieka więc jest idealnie do tego wbiłem dziś na ets2 gdzie miałem największy ping i mam 30-40... Czyli bardzo dobry.

Opublikowano

W ustawieniach gry daj maksymalny dopuszczalny ping na 70.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Zauważ, że na speedtest łączysz się z polskim serwerem, który jest bliżej Ciebie, a CS łączy się z serwerem w innym kraju – naturalnym jest, że opóźnienie jest większe.

Opublikowano

Zauważ, że na speedtest łączysz się z polskim serwerem, który jest bliżej Ciebie, a CS łączy się z serwerem w innym kraju – naturalnym jest, że opóźnienie jest większe.

Co z tego skoro gram w cs-a od 2 lat i miałem ping 20 mając połączone 2 laptopy z routerem, a teraz jak miałem ping 180-220 odłączyłem router i podłączyłem internet tylko do komputera i mam dalej 180-220, cs-a całkowicie usunąłem i instalowałem od nowa teraz i dalej to samo do tego pobrałem ten program gdzie ustalasz żeby cie łączyło z serwerami tylko blisko ciebie gdzie jest ping max 60 a i tak mam 180-220....

Opublikowano

Dziś wbiłem na 2 serwery pukawki na 1 co był pusty 5ping na 2 co było 24 ludzi i ping 8-15 max ...

A zawsze miałem taki sam ping na DM, turniejówkach co na serwerach ktoś wie co mogę zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...